Bloesemremedies

Bloesemremedies bieden een zachte  en natuurlijke weg om bij jezelf en in balans te komen, de verbinding met jezelf en de buitenwereld te herstellen. Daarmee zijn ze uitstekend geschikt voor kinderen. Ik wil me dan ook graag richten op kinderen, ook ouders zijn van harte welkom. Zij kunnen door zelf bloesemremedies te nemen hun kind ondersteunen.

Jaren geleden begon ik zelf met het gebruik van deze bloesemremedies in een moeilijke periode van mijn leven en was verrast en blij hoe die me ondersteunden. Door mijn enthousiasme trok ik anderen aan om te begeleiden met deze remedies. Fijn om bij hen te mogen zien, hoe dat een mooie ondersteuning was om problemen los te kunnen laten, inzichten te krijgen en weer in balans te komen.

Naast de veel voorkomende problematiek bij kinderen, veroorzaakt door bijvoorbeeld scheidingen, gepest worden, zelf pesten, schoolvrees en dergelijke, is daar de spanning door de pandemie bijgekomen.

Al deze oorzaken kunnen voor kinderen de aanleiding zijn om hun gevoel van veiligheid en stabiliteit kwijt te raken. Elk kind reageert daarop op eigen wijze. Ze kunnen reageren met zich af te sluiten, zich in zichzelf terug te trekken, worden onzeker en weer anderen worden juist extreem druk, gauw boos, slapen slecht enz. Door al deze spanningen kunnen ze hun zelfvertrouwen verliezen en de weg in zichzelf kwijtraken.

Bloesemremedies kunnen dan helpen zacht te helen en weer in balans te komen, de verbinding met zichzelf en de buitenwereld weer te vinden.

Door met ze te praten, probeer ik inzicht in hun problematiek te krijgen, mogelijk aangevuld door het verhaal van de begeleidende ouder. Samen met de kinderen ga ik dan op zoek naar de voor hen juiste remedie(s).

Jij en jouw kind zijn van harte welkom

Locatie

Noord

Anna

Boek direct een afspraak met Anna: