Duo Massage in Amsterdam

Quality time voor twee; een duo massage

Wil je graag een keer lekker ontspannen en die ervaring delen met iemand anders (partner/vriend/vriendin)? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Quality time voor beiden; een ideaal ontspannen cadeautje!

Gezamenlijk en toch op en top persoonlijk. De duo massage staat helemaal in het teken van zorg en rust. Even heerlijk in de watten met z'n tweeën. Na de massage voel je je fysiek, mentaal en emotioneel beter.

Tijdens deze massage lig je naast elkaar in een ruimte en heb je ieder een eigen, ervaren masseur die je een fijne ontspannen massage gaat geven. De masseurs stemmen de massage af op jullie persoonlijke wensen. En je kiest zelf met welke olie je gemasseerd wilt worden. Al onze oliën zijn 100% natuurlijk met een unieke en natuurlijke geur. Heb je liever geurloze olie tijdens je ontspanningsmassage? Dat kan natuurlijk ook.

Je wordt ontvangen met een kopje thee. We bespreken dan welke massage je wil ontvangen. Wij doen wat jullie het prettigst vinden. Alles om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke ervaring wordt.

Duo Massage met zwangerschapsmassage

Wil je een duo massage waarbij een van jullie een zwangerschapsmassage krijgt? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Geef dit aan als je bij ons de massage boekt.
Na afloop hebben we ook geen haast, even rustig bijkomen met iets te drinken en dan heerlijk ontspannen afsluiten.

Voor alle duo massages adviseren wij om dat ruim van te voren te boeken (minimaal 2 dagen) want de agenda's van de diverse masseurs lopen snel vol.

Boek hier direct je Duo Massage:
Let op, kies de juiste locatie: Jordaan of Noord.