Healing People  Inzichtsmeditatie 

Wekelijks op maandagavond van 19.00 – 20.30 uur faciliteert Marilyn van Black Women Meditate, een begeleide inzichtsmeditatie bij Healing People in Amsterdam- Noord.

Tijdens de begeleide inzichtsmeditatie zul je je concentreren op de adem en fysieke sensaties. Door jezelf continu te observeren, kun je tot diepgaande inzichten en zelftransformatie komen. Je bent gewaar en aandachtig op wat er van moment tot moment met je gebeurt. Door regelmatig als groep met elkaar te mediteren, verdiep je ook je eigen meditatieproces.

De meditatie wordt gegeven op basis van Dana (donaties). We vragen je achteraf een (digitale) donatie te doen, zodat we deze meditatie kunnen blijven faciliteren. Maar we hebben ook een donatie box, waarin je een bijdrage kunt doen.

Iedereen is welkom, ongeacht ras, culturele komaf, of geslacht. We moedigen mensen uit gemarginaliseerd groepen aan zich aan te melden om in deze veilige omgeving te komen mediteren.

De meditatie gaat door als er minimaal 3 aanmeldingen zijn. Houd daarom je mailbox in de gaten voor eventuele (onvoorziene) wijzigingen.

We zien je graag bij de Healing People Inzichtmeditatie. Tot gauw.

Urenschema

Nieuwe Dag

Datum

21 nov 2022
Verlopen!

Tijd

19:00 - 20:30

Locatie

Healing People Noord

Organisator

Marilyn
Telefoon
0614100572

Volgend Event

QR code