Klankschaal Concert

Een meditatief klankschaal concert begeleidt door Mark Houtveen. Dit ter introductie.
Mark zal vanaf medio september individuele klankschaal massages gaan verzorgen bij Healing People in Noord. Houdt onze nieuwsbrief en de website in de gaten!

Over het Klankschaal concert deelt Mark graag het volgende met je:

Dag lief mens!

Kom het maar ervaren deze belevenis!
Het meditatieve klankschalen concert voelt als een weldadig klankbad. De fijngevoelige klanken en diep inwerkende trillingen van de oude schalen zijn van een veelbelovende esthetiek. Aandacht, stil worden, luisteren (wat iets anders is als ‘horen’ en iets anders is als ‘denken over geluiden’), voelen, ervaren. Het is zowel voor mij als voor jou aardend, helend en veelbelovend.

Dit concert is een fysieke, geestelijke, emotionele, als ook zielsrijke -of zo je wilt- spirituele reis. De klanken, de trillingen, de vibraties ervan, reizen om ons heen, in ons en door ons heen. En daarbij raakt het ons dus op die verschillende lagen van ons menszijn aan. ‘Luisteren’ is dus luisteren met alles wat we zijn: onze hele essentie, tot vanuit de kern. Tot in- en vanuit die stille ruimte. Een innerlijke stilte waaruit de ziel zich blijvend kan voeden, kan uiten, kan zijn. Waaruit de werkelijke heling zich mag manifesteren.

De wijze waarop dit concert is opgebouwd zorgt ervoor dat de zuiverende trillingen steeds meer inwerken, openen en harmoniseren. Zo kan een diep en helend evenwicht ontstaan. En uiteindelijk is het ook ‘gewoon’ een heerlijke ontspannende en rustgevende verpozing! De klanken zullen hoe dan ook nog lang doorwerken.

Instructies bij aankomst & praktische informatie

Stilte

Graag vraag ik je zodra je de ruimte binnenkomt in stilte te zijn. Dit zodat we onszelf en elkaar in de gelegenheid brengen werkelijk aanwezig te zijn en om gestaag de stille ruimte in onszelf te kunnen ontdekken en ervaren.

Praktische informatie:

Gemakkelijk zittende kleding is aan te raden. Wellicht wil je een doek meenemen voor op de mat waar je op gaat liggen en iets voor onder je hoofd en/of knieën. Er zijn een aantal stoelen voor degenen die niet in de gelegenheid zijn te gaan liggen.

Het klankschaal concert duurt 90 minuten.

Graag tot weldra!

Liefs,

Mark

The Klankschaal concert ticket sales has ended!

Datum

25 sep 2022
Verlopen!

Tijd

16:00 - 17:30

Kosten

€25,00

Locatie

Healing People Noord

Volgend Event

QR code