Kiki Groot - Kundalini

Kundalini Activation Groepsessie

De kundalini is een ander woord voor levensenergie, en rust in ieder lichaam. Op het moment dat deze energie wordt geactiveerd, laten lagen los die niet meer dienen en kom je tot je authentieke zelf. Bij deze lagen kan je denken aan bepaalde programmeringen, blokkades en overtuigingen. Automatisch ga je keuzes maken die passen bij wie jij diep van binnen bent.

Wat kan je verwachten tijdens de sessie?

Eerst gaan we een begeleide meditatie doen om je volledig in ontspanning te brengen en naar een ander bewustzijn te gaan. Vervolgens gaan we de energie transmissie in. Op intuïtie raak ik verschillende energiepunten aan en ik werk ook op afstand met het lichaam om de kundalini te activeren. De muziek staat ondertussen aan en het enige wat je hoeft te doen is in volledige overgave gaan.

Vervolgens kan je tijdens de sessie energie door je heen voelen stromen, gaan bewegen, inzichten krijgen, emoties realeasen, visioenen & kleuren zien en diepe innerlijke reizen maken. Het is echt jouw eigen energie dat je voelt, niet die van mij!

20% is wat er op de mat gebeurd, 80% is het proces in de opvolgende dagen. Daarnaast geeft energie precies waar je klaar voor bent en wat je nodig hebt. Elke sessie is dan ook weer anders en uiteenlopende effecten kan je eruit halen.

Iets wat centraal staat, is dat je echt weer gaat leven vanuit je kern. Andere punten dat je kan ervaren, is dat je bewust wordt van belemmerende overtuigingen en programmeringen, je zal meer flow ervaren in het dagelijks leven, energieker zijn, een betere focus hebben, beter slapen, blokkades gaan weer stromen, je gaat keuzes maken die aligned zijn met wat je diep van binnen wilt, je intuïtie wordt sterker, je ervaart meer zelfliefde, gaat gezonder leven, voelt je creatiever en/of je bewustzijn verruimd. Dit zijn voorbeelden van wat je kán ervaren, maar het is dus persoonlijk en uiteenlopend.

Voorbereiding

” Ter voorbereiding zijn er een aantal punten waar je op moet letten:

 • 24 u van te voren geen alcohol, drugs en roken
 • 24 u van te voren geen dierlijke producten eten/drinken
 • 3 u van te voren niet eten. Mocht je het echt niet trekken, eet dan iets lichts zoals fruit
 • Draag comfortabele kleding waar je lekker in kan bewegen. Bijvoorbeeld yoga/sportkleding

Houd er rekening met het volgende voor na de sessie:

 • 24 tot 48u na de sessie geen alcohol, drugs en roken
 • 24 tot 48u na de sessie geen dierlijke producten eten/drinken
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Inschrijven

Kundalini Activation Groepsessie
Available Tickets: 8
Het Kundalini Activation Groepsessie ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

03 jun 2023

Tijd

11:00 - 13:00

Kosten

€100,00

Locatie

Healing People Noord

Organisator

Kiki
Telefoon
0650246989
Email
kiki@healingpeople.nl
Website
https://healingpeople.nl/team/kiki/
INSCHRIJVEN
QR code