Yoga verdieping met coaching

Ben je opzoek naar verdieping in je yoga oefeningen, welke je niet verkrijgt bij drop-in klassen? Of heb je nog nooit yoga gedaan en wil je graag beginnen maar weet je niet hoe? Zijn er specifieke blessures of klachten waar je aan zou willen werken? In de yoga verdieping bied ik de mogelijkheid om voor langere tijd yoga te beoefenen met eenzelfde groep onder mijn hoede (abonnementen per 3 maanden, met 1 proefles + proefmaand).

De groep bestaat uit maximaal 8 mensen die zich drie maanden committeren aan zichzelf en onze groep. Zo leer je elkaar kennen en is er tijdens de lessen voldoende ruimte om iedereen in hun persoonlijke proces te begeleiden. De yoga intensive start met een uitgebreide intake, waarin we jouw doelen, klachten en patronen verkennen. Elke maand is er een check-in coaching gesprek waarin we de voortgang bespreken. Yoga is een eeuwenoude techniek om blokkades in het lichaam op te heffen, ontspanning te geven en door consistente beoefening, vrij maakt wat je lichaam allemaal nog vasthoudt. Om dit proces te versnellen en inzicht te verschaffen aan wat er allemaal in gang wordt gezet gaan deze intensives gepaard met coaching sessies, waar er 1:1 ruimte is voor jou en jouw verhaal.

Deze sessies vormen de basis voor het yoga programma van de groep. Tijdens de lessen zullen we gezamenlijk yoga beoefenen en wordt er gebruik wordt gemaakt van Mysore style  een moment in de les waar jij je even helemaal kan richten op jezelf en specifieke houdingen (asana’s) en ademhalingsoefeningen (pranayama) die voor jouw gunstig zijn, of een nieuwe techniek uitgelegd kan krijgen. Door de persoonlijke aandacht leer je alle technieken juist uit te voeren, leer je welke asana’s specifiek voor jouw klachten belangrijk zijn, zodat je deze ook thuis uit kan voeren. We werken samen in de groep met overlappende thema’s en basishoudingen, waardoor we naast de individuele aandacht ook met z’n alle, samen, blijven groeien. 

Deze opzet vraagt van jou dat je gecommitteerd bent en een groep in wilt stappen waar je professioneel begeleid wordt in jouw proces, of je nou het doel hebt om van een blessure af te komen, of juist om je dieper met je eigen practice te verbinden, iedereen is welkom. 

Wat krijg je?

  • Kleine intieme groep, max 8 personen
  • Uitgebreide 1:1 intake
  • Tussentijdse coaching
  • Commitment van min. 3 maanden (1 proefmaand)
  • Keuze voor 1x of 2x in de week
  • Programma afgestemd op jouw doelen

Dit is voor jou als:

  • Je door middel van je eigen lichaamsbewegingen en ademhaling je klachten/blessures wilt verhelpen
  • Je verdieping wil in je yoga oefening/practice
  • Je graag consistent onder een leraar je verder wilt ontwikkelen
  • Je graag onderdeel wilt zijn van een kleine groep waarbinnen we samen naar onze doelen werken

Abonnementen per 3 maanden met 1 proefles en 1 proef maand. 

Intakegesprek 45 min + formulier en tussentijdse coaching (eens per maand).
Max 8 mensen in de les.

250 euro voor 2x in de week
200 euro voor 1x in de week

Over de docent: 

Lisa heeft maandenlang in India op een yoga matje gezeten. Tot het vervelende aan toe. Door 900+ uur beoefening in India te hebben gedaan is ze niet alleen de diepte in gedoken van de eeuwenoude yoga teksten maar vooral in de diepte van zichzelf. Door deze eeuwenoude kennis zelf te hebben ervaren, te beoefenen en haar ervaring als energetisch therapeut, kan zij je mee de diepte in nemen om je eigen problemen op te lossen of richting je doelen te werken. In onze cultuur, waar we Yoga vaak nog vooral als sporten zien en er talrijke drop-in klasjes zijn waar zijdelings wijsheden uit de Bhagavad Gita worden aangehaald, gaan er veel mooie en diepere aspecten verloren, die brengt Lisa graag terug, op een down-to-earth, praktische manier. Het is haar doel om zo veel mogelijk mensen verschillende Yoga technieken eigen te laten maken, zodat mensen zich beter kunnen voelen en hen deze prachtige technologie kunnen gebruiken om hun te ondersteund in het leven. 

Meer op lisaaugustijn.com

Datum

13 apr 2023
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:00

Kosten

€200,00

Locatie

Healing People Noord
Lisa

Organisator

Lisa
Website
http://lisaaugustijn.com

Volgend Event

QR code