Healing People, voortzetting van Massage Marin

Healing People is de voortzetting van Massage Marin dat zo’n tien jaar geleden door Marin Dijkman in de Amsterdamse Jordaan werd opgericht. Nog steeds wordt op deze prachtige, intieme locatie je verschillende massages, massagetherapie en coaching gegeven.

Waarom Healing People?

Al meer dan tien jaar zien wij hoeveel onze behandelingen kunnen betekenen en hoe groot het verband is tussen klachten en de manier waarop wij leven en denken. Stress, onverwerkte emoties en onbewuste gedachten kunnen diverse psychische en lichamelijke problemen veroorzaken.

Lichaam en geest zijn een. Wij kijken daarom altijd of we op zowel het fysieke als het psychische vlak aan herstel kunnen werken. Je lichaam heeft een uniek zelfhelend vermogen. Waar gewenst combineren we daarvoor reguliere en alternatieve therapieën. Met verschillende technieken stellen we voor jou het beste behandelplan samen.

Wij werken hiervoor samen met een team van specialisten uit allerlei verschillende disciplines. Daarom hebben wij in Amsterdam Noord aan de Meeuwenlaan 327 H in een groter pand een holistisch gezondheidscentrum opgezet met diverse mooie, lichte ruimtes en een yurt in de tuin.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan wat een behandeling voor je kan betekenen.