Hoe ga jij om met Pijn?

[cml_media_alt id='1577']blog_januari_2015[/cml_media_alt]En wat doe je eraan?

Negeer je de symptomen van pijn omdat je door moet? Door met je werk, door met sporten, door met de waan van de dag? Niet aanstellen, niet piepen, die fysio of dokter komen wel een keer…

Of beklemt pijn jou? Heeft het zo’n invloed op je dagelijkse leven, dat je juist stil komt te staan. Je kan door de pijn in je lijf niet of minder werken, je komt door een chronische pijn niet meer aan sporten toe; je sociale leven wordt steeds kleiner en je voelt je steeds rotter.

Het zijn de 2 meest voorkomende vormen van hoe mensen omgaan met pijn. Er zijn genoeg mensen die een oplossing zoeken bij een fysio of dokter en middels oefeningen, pilletjes en zalfjes voor even  weer geholpen zijn. Maar voor hoe lang?

Wil jij weten waar jouw pijn eigenlijk vandaan komt en …hoe je die pijn zelf kunt genezen?

Massage Marin denkt jou en vele anderen te kunnen helpen door stapje voor stapje jezelf beter te maken. Veel mensen die een massage hebben gekregen, voelen zich vaak een stuk beter na een behandeling. Niet alleen ontspannen en tot rust gekomen, maar gemasseerde mensen merken ook vaak op dat pijntjes verdwenen zijn. “Magische handen!”, merken veel mensen in de praktijk van Marin.

Maar de magie zit in jezelf en eigenaresse Marin Dijkman legt je graag uit hoe je die magie uit jezelf kunt halen en daarmee jezelf kunt behandelen: hoe zou het zijn om Baas over je eigen Lijf te zijn?!

In een 90 minuten workshop ‘ZelfMassage’ neemt Marin mee op reis door die Jouw Lichaam heet en geeft je gedurende deze workshop theoretische en praktische voorbeelden hoe je je eigen pijn te lijf gaat.

Geen spiritueel gedroom of vage verkooptrucjes; Marin runt al jaren een succesvolle massage-praktijk in de Jordaan; ze vindt het de hoogste tijd dat mensen bewust worden van hun eigen lijf en voelt zich geroepen om anderen te leren hoe mensen thuis, in bed, op de bank of zelfs op je werk ook zichzelf kunnen helen.

Sta je open om jezelf beter te leren kennen? Wordt je enthousiast van het idee dat je in de nabije toekomst jezelf en wellicht ook anderen om je heen kan verlichten van pijn?
Kom dan naar de workshop ‘ZelfMassage’.

Locatie: Yoga Nieuw West,  Hendrik van Wijnstraat 10, Amsterdam
Datum: Zondag 25 januari 2015
Tijd: 14.00 – 15.30 uur
Kosten: € 20,-
Opgeven:
yoganieuwwest@gmail.com