Hypnotherapie

Gepersonaliseerde en diepgaande therapie sessies die gebruik maken van hypnose om cliënten te helpen een probleem te overwinnen en hen te ondersteunen bij het leiden van een meer gebalanceerd en harmonieus leven. Met een Bachelor of Science (met onderscheiding) in Psychologie, een Master of Science in Geneeskunde in Psychotherapie, een diploma in Holistische Healing Hypnose en een certificaat in Klinische Hypnotherapie, is Tatjana toegewijd om u te ondersteunen bij het overwinnen van belemmerende overtuigingen of negatieve gedragspatronen die u tegenhouden. Ze zal u begeleiden bij het ontdekken van de kracht van het onderbewustzijn en het belichamen van uw meest authentieke Zelf.

Als u al maanden, jaren of uw hele leven worstelt met een specifiek probleem en het moeilijk vindt om dit met kennis, mentale trucs of zelfbeheersing te overwinnen, dan is het waarschijnlijk geworteld in een 'programma' of overtuiging in uw onderbewustzijn. Hypnotherapie stelt u in staat om toegang te krijgen tot uw onderbewustzijn en die overtuiging snel opnieuw te programmeren.

De Holistische Healing Hypnose (HHHypnose) techniek die Tatjana gebruikt is multidimensionaal met verschillende processen. De uit te voeren processen zijn afhankelijk van de behoeften van de cliënt op dat moment van de sessie. Dit innerlijke werk kan schaduwwerk, innerlijk kind werk, emotionele bevrijding, het corrigeren en upgraden van overtuigingen met betrekking tot zichzelf en de wereld als geheel, en meer omvatten. Het proces is gericht op het oplossen van het probleem bij de wortel, in de eerste plaats. Tatjana streeft ernaar dit zo snel mogelijk te doen, terwijl ze toch aandacht besteedt aan het algehele welzijn van de cliënt. Om deze reden hebben de meeste onderwerpen over het algemeen tussen één en drie sessies nodig om significante veranderingen te ervaren.

Voor meer informatie over de sessie-structuur, de onderwerpen die met hypnotherapie kunnen worden behandeld, evenals klantrecensies, bezoek Tatjana haar website.

Investering en pakketten

Vanwege de diepgang van dit proces en de complexiteit van het onderbewustzijn, zijn meestal één tot drie sessies nodig om diepgaande resultaten te zien. Dit stelt u in staat om diepgewortelde problemen op een multidimensionale manier aan te pakken. Sessies duren meestal tussen de 2,5 en 3 uur. Sessies zijn beschikbaar online, evenals persoonlijk - als u in Amsterdam bent gevestigd.

  • De investering voor één sessie is €250 (online) / €350 (persoonlijk).
  • De investering voor een pakket van drie sessies is €700 (online) / €950 (persoonlijk).
  • De investering voor een pakket van zes sessies is €1350 (online) / €1950 (persoonlijk).