Is Yurten een werkwoord? 

Yurt Healing People

In onze mooie stad leven veel mensen die open staan voor zelfontwikkeling en daarin geïnteresseerd zijn. Waarom? Het zorgt ervoor dat we ons prettig voelen. Ons welbevinden. We niet als een kip zonder kop maar rondrennen maar bewust keuzes maken over hoe we ons leven willen inrichten. 

Ons Amsterdamse leven heeft een hoog tempo. Er is veel van alles. FOMO ligt op de loer. Weten wat je wilt is een ding. Maar hoe verdeel je je tijd met alle thema’s die belangrijk voor je zijn in dit stadse leven? En leef je in verbinding met jezelf en anderen? 

Want leven kost tijd. En de invulling van die tijd bepaal je, voor zover dat binnen je mogelijkheden ligt, zelf. 

Alles kan en alles mag. Zoveel keuzes, zoveel mogelijkheden, zoveel verleidingen. Altijd wel ergens te dansen, altijd wel iemand te zien. En juist daarom is yurten een goed idee. 

Waarom?

Zodat je tijd maakt om te voelen wat er in jou leeft. Contact met jezelf maakt. Dat klinkt misschien vaag, maar is het niet. Door rust te nemen, pauze te pakken, je bewust te worden van wat er in jezelf gebeurt maak je dus contact met jezelf.  En krijg je daardoor meer inzicht in wat voor jou belangrijk is in dit leven. Kun je kiezen wat bij jou past. En wanneer je daar bewust mee bezig bent, vind je daarmee een groot deel van je levensgeluk.

En misschien hebben jullie een andere ervaring. Maar werkelijk voelen en vanuit mijn gevoel bewuste keuzes te maken, was niet een vak dat bestond op school. Dat leer je door te leven, de School of Life. En yurten kan daarbij helpen! 

Als therapeut heb veel deelgenomen aan de yurt ceremonies. Ik leer om beter te voelen, te vertrouwen op mijn intuïtie en te leven vanuit mijn hart. Ik leer dat ik mijn kennis mag delen, en dat ik op mezelf mag vertrouwen. Dat zijn belangrijke lessen die we anderen ook gunnen!

You in de Yurt dus!

Daniele en ik nemen je mee in rust en zonder prikkels van buiten vanuit de drukte van ons leven naar een reis in jezelf. Beter te voelen wat je waarden zijn, wat je misschien moeilijk vindt, hoe je stappen kunt maken met jezelf. 

Is dat eng om in een groep te doen?

Nee, het verbindt juist, omdat je jezelf herkent in de ander.

Moet ik dan iets delen?’ 

Nee, je moet helemaal niks. Marin en ik nodigen je uit en zijn er verantwoordelijk voor dat de sfeer uitnodigend is om te delen. Het delen van ervaringen, kennis en gevoelens verbreedt je eigen wijsheid. Daarom komen we altijd samen in een groep, een Tribe. Zo leefden we immers vroeger ook samen. 

Het programma bevat altijd een meditatie, een uitleg over een techniek die je kunt gebruiken voor je zelfontwikkeling en een ronde om daarover te delen. En je mag een kaart trekken die je wijze woorden geeft voor hetgeen waar je op dat moment mee bezig bent. 

De bijeenkomsten vinden altijd plaats rond de volle maan, omdat dit in lijn met de natuur de tijd is om nieuwe plannen te smeden, te fantaseren over nieuwe ideeën en stil te staan bij jezelf. Naar binnen gaan voor je weer naar buiten treedt. En je ervaring meeneemt, onze prachtige stad in, en ver daarbuiten.

Kom dus een keer yurten bij ons, we ontvangen je met plezier en open armen. Voor thee en een versnapering wordt gezorgd. 

 

Delen is vermenigvuldigen

Ronde sjieke tent ruimte is delen vermenigvuldigen

Want wanneer ik die ander zie, zie ik mezelf ook

En wanneer ik me daarvoor openstel, leer ik.

En dat leren is een levenskunst 

Het is een eer om te mogen werken met mensen aan de levenskunst van het leren.