Lomi Lomi Massages

Aloha,

We heten je welkom bij onze Lomi Lomi massages. Vanuit eeuwenoud Hawaii mogen we werken met de wijsheid van Kahuna’s, waarbij we werken met diepgaand lichaamswerk en ademhalingstechnieken, geïnspireerd door eeuwenoude wijsheden, voorouders, gidsen, spirits en jouw energie. Dit diepgaande lichaamswerk wordt ook wel Touch of Love genoemd en is gebaseerd op het Huna- fundament waarbij aandacht de energie volgt en daar waar energie wordt gebracht, de aandacht volgt. Lomi Lomi is een uiterst krachtige massagetechniek gebaseerd op de Hawaiiaanse filosofie van aloha, wat liefde, mededogen en vriendelijkheid betekent. Onze gediplomeerd specialiste Vera van Rijn gebruikt Universele Liefde als medicijn om het zelfhelend vermogen terug te brengen in traditionele ceremoniële en sjamanistische rituelen. 

Maar wat zijn enkele van de fysieke en mentale problemen die Lomi Lomi massage kan helpen voorkomen? 

Nou,… het kan rug- en nekpijn verlichten, de bloedcirculatie verbeteren, hoofdpijn verminderen en zelfs helpen bij het verbeteren van de spijsvertering. Gaat het meer om mentale problemen, kan Lomi Lomi massage je helpen bij het verminderen van angst, depressie en slapeloosheid. Het brengt je uit je hoofd in je lichaam en verminderd de dagelijkse stress.

Deze behandeling werkt diep, op alle lagen; op energetisch, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau, met alleen de aanwezigheid van Aloha. Onze massage therapeute stemt zich af op de ontvanger en werkt met zachte of stevige aanrakingen om een diepe ontspanning (theta-staat) te creëren. Je voelt je gekoestert, gedragen door de golven van Hawaii en komt in contact met je innerlijke kind. Daarmee kun je omarmen, wat er gevoeld mag worden in liefdevolle aanwezigheid. En dat geeft instant endorfine en serotonine aanmaak in de hersenen. Zo creëren we de balans tussen body, mind en spirit. Ook wel genoemd de omhelzing van Angel Touch).

Door afwisselende opvoerende en afnemende druk op je spieren, gewrichten en zelfs botten, activeert de Lomi Lomi massage therapeute een betere doorbloeding en wordt daarmee je stofwisseling verbeterd. Vera gebruikt diepe strekkingen, zachte of intense kneding, de druk begint zacht en bouwt op naar intens. Ze voert de massage therapie  voornamelijk uit met onderarmen, ellebogen, handen en knokkels. Dit, gecombineerd met haar eigen zang, sound healing en sjamanistische drum, maakt dit tot een ervaring waarbij je je helemaal kunt overgeven aan jouw persoonlijk transformerende ervaring.  

Dit alles brengt het vertrouwen en herinnering van zelfliefde terug en bevordert je innerlijke creatiekracht en balans tussen lichaam, geest en spirit (ook wel genoemd de omhelzing van Angel Touch. Hierdoor kan de ontvanger worden gedragen waar dat het meest nodig is en is het lichaam in staat om zelf blokkades op te heffen. Wat gestagneerd is komt weer in beweging voor herinnering van zelfliefde en daarmee ben je in staat om zelf te helen. Dit doet de levensenergie weer volledig stromen, mana = energie. 

Woorden schieten te kort om te bevatten wat een warm bad van liefdevolle koestering en samenspel dit eindeloze speelveld is. Onze Lomi Lomi massages zijn een warm bad van liefdevolle koestering, nurturing en samenspel waarin we zingen voor jou en dansen met de flow en beweging van de aanraking. We nodigen de voorouders, spirits en energie om jou weer thuis te brengen bij jezelf. Uit je hoofd in contact met jouw eigen natuur in jouw lichaam en hier te aarden.

Dus waar wacht je nog op? Boek hier een Lomi Lomi massage therapie en voel de liefdevolle energie van Hawaii door je lichaam stromen. Deze Hawaiiaanse massage therapie is een unieke en ontspannende ervaring die je helpt om zowel mentale als fysieke spanningen los te laten. 

Voel je welkom en we kijken naar je uit. 

Met Aloha Nui, onvoorwaardelijke universele liefde voor jou.