Massage Marin verhuisd naar de Egelantiersstraat

Dag lieve allemaal!

Het is even stil geweest rondom Massage Marin. In het vorige bericht schreef ik al dat ik een andere locatie zou betreden. Toch kriebelde er nog iets. Stiekem droomde ik al een tijdje van een eigen plek; een massageruimte die ik zelf kan inrichten zoals ik wil en waar ik mijn eigen energie in kan stoppen. Guess what… die heb ik gevonden!

Nieuwe adres van Massage Marin:

Egelantiersstraat 1 BG
1015 PV Amsterdam
(Google Maps

De perfecte locatie, in een mooi rustig zijstraatje van de Prinsengracht.

Wij zijn reuze blij! Wij? Ja, samen met Chaja van der Heide ga ik dit mooie jaar tegemoet. Chaja is een geweldige masseuse, tevens zangcoach en drumster, maar vooral een bijzonder mens. We hebben er zo’n zin in!

Donderdag 1 november a.s. gaan we open, 6 dagen per week!  Marin blijft van dinsdag t/m vrijdag masseren, op zaterdag en maandag kun je bij Chaja terecht. We kijken er naar uit om je op de Egelantiersstraat 1 te ontvangen en je heerlijke massages te geven.

Natuurlijk komt er ook een opening met taart van Els, bubbels en gezelligheid, de uitnodiging daarvoor volgt nog.

Tot snel!

Vriendelijke en helende groet,

Marin Dijkman 06 24 63 97 45
Chaja van der Heide 06 27 42 48 24