Masseren en Paraderen

Behalve in mijn massagesalon in de Pijp, masseer ik op vrijdags bij mooi weer ook in de open lucht bij cafe en nr.1 lounge locatie Pllek op de NDSM-werf aan het verkoelende IJ-water: een prachtige open air locatie waar jong en oud samenkomen. Dus als je zin hebt in een ontspannende voet- of nekmassage, laat het me dan uiterlijk donderdagavond weten hoe laat je op vrijdag je lichaam een kadootje wilt geven.
Inmiddels zit ik in het weekend ook niet meer stil, want ik ben gevraagd om het personeel van de Parade te masseren. Twee weken geleden nog in Utrecht en deze week sta ik backstage het personeel van Amsterdam te masseren. Zien ze er niet ontspannen en relaxed uit? Zo zie je maar: masseren en paraderen gaan goed samen 😉
Geniet van het mooie weer en wie weet tot snel!