Over Ons

Healing People - Yurt (ook voor duo massage)

Na jarenlang dromen is het dan eindelijk zo ver.

Wij Marin en Marlies en de massagetherapeuten van Massage Marin, bundelen onze krachten met een team specialisten uit allerlei verschillende disciplines en gaan verder als holistisch gezondheidscentrum: Healing People, op de Meeuwenlaan 327H, Amsterdam. We blijven uiteraard ook nog steeds massage, massagetherapie en coaching geven in onze Jordaan locatie.

Al bijna 10 jaar zien wij met grote dankbaarheid hoeveel onze behandelingen kunnen betekenen en hoe wij voor velen een startpunt kunnen zijn om de holistische gezondheid* serieuzer te gaan nemen. Wij vinden het belangrijk om mensen hierbij te kunnen begeleiden, maar konden tot nu toe maar voor een deel van het antwoord zorgen; de klant moest zelf de andere behandel-puzzelstukken bij elkaar zien te zoeken. Dat kunnen wij nu ook voor u uitzoeken en uitwerken en teruggeven aan u.

Daar brengen wij met Healing People verandering in. Wij presenteren de puzzelstukken aan jou in de vorm van een team aan deskundigen en een overvloed aan behandelingen. Door samen te werken maken we een behandelplan dat op jouw specifieke klachten en wensen is afgemeten, allemaal onder één dak. 

Naast onze massagediensten hebben wij coaching, yoga therapie, vitamine-lichaamsmeeting, voedingsadvies, Reiki , regressie/ziels therapie ook met aan elkaar gekoppelde afspraken.

Onze nieuwe locatie heeft een coaching kamer, massage/coaching kamer, grote ruimte voor yoga, Safe Floor en een Yurt in de tuin. De locatie in de Jordaan is een massage, coaching/therapie ruimte.

Je bent van harte welkom.

*Note: holistische gezondheid* 
Alles is één.
Alles is met elkaar verbonden en heeft invloed op je wezen en vice versa.
Het is de verbinding tussen lichaam, geest, emoties en ziel.
Die continue in uitwisseling staan met elkaar.
De balans daarvan is vaak de kern van de oplossing.