Over Ons

Healing People is de voortzetting van Massage Marin, dat we 11 jaar geleden zijn gestart in de Amsterdamse Jordaan.

Image

Met ons team therapeuten met verschillende disciplines bundelen wij onze krachten in het Holistisch gezondheidscentrum: Healing People, op de Meeuwenlaan 327H, Amsterdam.

We geven uiteraard ook nog steeds massage, massagetherapie en coaching op onze prachtige en intieme locatie in de Jordaan: Egelantiersstraat 1, Amsterdam.

Waarom Healing People?

Al meer dan tien jaar zien wij hoeveel onze behandelingen kunnen betekenen en hoe groot het verband is tussen klachten en de manier waarop wij leven en denken. Stress, onverwerkte emoties en onbewuste gedachten kunnen diverse psychische en lichamelijke problemen veroorzaken.

Lichaam en geest zijn één. Wij kijken daarom altijd of we op zowel het fysieke als het psychische vlak aan herstel kunnen werken. Je lichaam heeft een uniek zelfhelend vermogen. Waar gewenst combineren we daarvoor reguliere en alternatieve therapieën. Met verschillende technieken stellen we voor jou het beste behandelplan samen.

Wij werken hiervoor samen met een team van specialisten met verschillende disciplines. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan wat een behandeling voor je kan betekenen.

Je bent van harte welkom.

*Note: holistische gezondheid* 
Alles is één.
Alles is met elkaar verbonden en heeft invloed op je wezen en vice versa.
Het is de verbinding tussen lichaam, geest, emoties en ziel.
Die continue in uitwisseling staan met elkaar.
De balans daarvan is vaak de kern van de oplossing.