Na jarenlang dromen is het dan eindelijk zo ver - wij, de massagetherapeuten van Massage Marin, bundelen onze krachten met een team specialisten uit allerlei verschillende disciplines en gaan verder als holistisch gezondheidscentrum: Healing People, op de Meeuwenlaan 327H, Amsterdam. We blijven uiteraard ook nog steeds masseren in onze Jordaan locatie.

Al bijna 9 jaar zien wij met grote dankbaarheid hoeveel onze behandelingen kunnen betekenen en hoe wij voor velen een startpunt kunnen zijn om de mentale en fysieke gezondheid serieuzer te gaan nemen. Wij vinden het belangrijk om mensen hierbij te kunnen begeleiden, maar konden tot nu toe maar voor een deel van het antwoord zorgen; de klant moest zelf de andere behandel-puzzelstukken bij elkaar zien te zoeken.

Daar brengen wij met Healing People verandering in. Wij presenteren de puzzelstukken aan jou in de vorm van een team aan deskundigen en een overvloed aan behandelingen, workshops en lessen om uit te proberen. Door samen te werken maken we een behandelplan dat op jouw specifieke klachten en wensen is afgemeten, allemaal onder één dak. Naast onze massagediensten kan je dingen verwachten als voedingsadvies, bloedonderzoek, osteopathie, kinesiologie, ademwerk, yoga en beweging, ceremonies, therapie en meer.

Momenteel zijn we nog druk bezig met alles en iedereen bij elkaar te krijgen. Voorlopig zijn we in ieder geval open voor onze massage-, coaching- en therapiediensten (zowel op onze vertrouwde Jordaan locatie als in het nieuwe pand in Noord), en de komende weken zullen daar steeds meer mensen en diensten bijkomen. Houd onze website en social media dus in de gaten!