Regressietherapie

‘Regressie/Reïncarnatie therapie is een therapievorm waarbij je onder lichte hypnose (trance) toegang krijgt tot je onderbewustzijn. Tijdens een regressie, een tijdsreis door jezelf, maak je contact met de kern van jouw mentale, lichamelijke en/of emotionele klachten. Door het terugkeren naar je verleden onder mijn begeleiding, reis je af naar je emotionele blokkades oftewel trauma’s. Door de ontlading van jouw emoties, laat je al deze herinneringen/oude overtuigingen, die vaak als blokkades/trauma’s in jou vastzitten los. De lichamelijke belasting wordt fysiek losgewerkt totdat je lichaam ontspannen is en niet meer opnieuw wordt getriggerd. Hierdoor vindt innerlijke genezing plaats. Doordat je in lichte trance bent krijg je inzichten waarom je op dat moment zo hebt gehandeld en daardoor dichter bij je essentie komt.

Helende kracht van herinneringen en vorige levens…

Regressietherapie is zeer effectief, omdat je de diepere oorzaak van het trauma aanpakt en niet aan symptoombestrijding doet, traumaverwerking. Op deze manier vindt er een diepe genezing plaats. Bepaalde patronen of overtuigingen kunnen vele levens lang terugkomen, totdat je ze mag aanschouwen, doorvoelen/herbeleven en transformeren, waardoor ze doorbroken worden en de heling kan plaatsvinden.

Voor wie is regressietherapie geschikt ?

Regressietherapie is geschikt voor iedereen die verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn/haar eigen persoonlijke (spirituele) groei en ontwikkeling. En een dieper inzicht wil krijgen op emotioneel, lichamelijk en mentaal niveau om je algemeen welzijn te verbeteren. Door bewustwording van je eigen bewustzijn kun je veel psychische, lichamelijke, emotionele blokkades oplossen, zoals:

 • Traumaverwerking
 • Levensvragen en zingeving
 • Oude overtuigingen
 • Stagnatie in je loopbaan
 • Onverklaarbare angsten, dwanggedachten, en rouwverwerking
 • Problemen in je relatie(s), vriendschappen, familie
 • Bindingsangst en verlatingsangst
 • Burn-out, neerslachtigheid en depressies
 • Medisch onverklaarbare lichamelijke klachten

Wat levert regressie therapie je op?

Wanneer je trauma’s verwerkt en innerlijke genezing werkt door op:

 • Verminderen of verdwijnen van lichamelijke klachten
 • Het loslaten van (onbewuste) beperkende overtuigingen
 • Zingeving en bewustwording
 • Het doorbreken van oude patronen
 • Overwinnen van angst, loslaten van angsten die niet van jou zijn
 • Zelfacceptatie
 • Persoonlijke transformatie
 • Zelfinzicht / ontdekking
 • Meer in het leven staan en minder aan de zijlijn
 • Meer eigen levens energie
 • Beter omgaan met stress situaties

Geboortesessie

Sigmund Freud was de eerste die de impact van het geboortetrauma vermoedde als oorzaak van fysieke klachten en emotionele problemen.
Met de ontwikkeling van onder andere Reïncarnatietherapie, is het mogelijk om het geboorteproces op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te verwerken.
Het geboorteproces, vanaf conceptie tot en met de eerste uren na de geboorte, kan heel veel invloed hebben op je verdere leven. Tijdens de zwangerschap sta je als baby open en omdat je een systeem vormt met je moeder treedt er heel vaak energie vermenging op. Ook kun je in deze fase allerlei emoties oppikken en die je eigen maken in je fysieke baby lichaam.
Door het geboorteproces te zuiveren van niet-eigen energie, krijg je weer volledig de beschikking over jouw levensenergie. En verbind je je opnieuw met het leven.
En wat te denken van een traumatische geboorte? Een keizersnede of het gebruik van allerlei hulpmiddelen? Uit ervaring blijkt dat dit doorspeelt in je leven. Bewust of onbewust.
De geboorte is een van de meest stressvolle ervaringen waar we dit leven mee beginnen. Het adrenaline gehalte van pasgeboren baby’s wordt vaak niet meer gehaald in je verdere leven, ook niet tijdens grote inspanningen. Het is dus logisch dat het geboorteproces impact heeft op ons leven en op de manier waarop we met spanningen omgaan.

Energetisch herboren

Bij je geboorte kan je al het gevoel hebben gekregen dat je het niet waard was, niet goed genoeg was of zelfs het gevoel had geen recht van bestaan te hebben. Aangezien we met jouw beperkende overtuiging(en) werken, krijg je inzicht in wat je hiervan geleerd hebt en welke andere keuze je nu zou maken en vindt er genezing plaats op diepere lagen in jezelf, waardoor andere situaties die als een rode draad door je leven liepen worden geheeld. Je wordt energetisch opnieuw geboren. Als je je beperkende overtuigingen of trauma heelt, voel je je ook als herboren en doorbreek je patronen. Zodat deze niet door worden gegeven aan je eigen kinderen om uit te werken. Net zoals je in opstellingen energetische patronen doorbreekt. Een geboortesessie is toepasbaar als je inzicht wilt krijgen in een terugkerend probleem in je leven, een vicieuze cirkel.’ Door het moment van conceptie en geboorte te herbeleven ontdek je met welke behoefte of energie je aan dit leven bent begonnen. En hoe die mede van invloed is op hoe je door het leven gaat.

Het verwerken van het geboorteproces kan onder andere helpen met:

 • Astma, migraine en andere fysieke klachten
 • Ongezonde ouderbindingen loslaten
 • Vervormingen op seksueel gebied

Heb je interesse in regressietherapie en wil je graag eens ervaren wat deze behandeling voor jou kan betekenen? Dan ben je bij onze ervaren regressietherapeut Bianca Beer aan het juiste adres. Een regressietherapeut is iemand die gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar antwoorden op belangrijke levensvragen. Of het nu gaat om het verwerken van trauma’s, het overwinnen van angsten of het vinden van meer rust en balans in het leven, Bianca kan je helpen om op een dieper niveau inzicht te krijgen in jezelf en je levenspad. Samen met haar ga je op zoek naar ervaringen uit het verleden die mogelijk nog steeds invloed hebben op jouw huidige leven. Door middel van hypnose en diepe ontspanning kom je in contact met je onderbewuste, waar je herinneringen en emoties zijn opgeslagen. Door deze herinneringen te herbeleven en te verwerken, kun je oude patronen en blokkades doorbreken en nieuwe inzichten verwerven. En dit kan bijdragen aan een betere emotionele balans en meer rust en vertrouwen in jezelf. 

Wil je graag meer weten over regressietherapie en de mogelijkheden die een regressietherapeut biedt? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een intakegesprek. Samen met onze therapeut kun je dan bekijken of regressietherapie de juiste behandeling voor jou is.