Laura

Massage • Therapie

Laura werkt in noord op donderdagmiddag

Al van jongs af aan had ik al feeling met masseren. Zo’n tien jaar geleden had ik een massage tafel voor thuis gekocht - niet wetende dat dit de grondlegger zou zijn om jaren later een massage opleiding te gaan doen bij Healing People.

Ik masseer intuïtief en met volle aandacht voor jou combineer ik deep-tissue, Balinese- en ontspannings technieken, voetreflex en cupping. Samen kunnen wij kijken waar jij op dat moment het meest behoefte aan hebt.

Belangrijkste voor mij is dat jij heerlijk uitgerust naar huis gaat zodat de energiebanen in je lijf weer goed gaan doorstromen.

Klanten over Laura

Al voordat ik op de massagetafel lag voelde ik me zakken in mijn lichaam. Laura masseert met aandacht en liefdevolle energie, met zachte kracht - stevig en intuïtief. Ik vond het heel fijn en ontspannen!
- Charline -

Deze week kreeg ik een massage van mijn lieve vriendin Laura. Ik kan je echt zeggen dat ze helende handen heeft. De holistische massagetechnieken die ze heeft geleerd, gecombineerd met haar hoogsensitiviteit en haar ontwikkelde intuïtie leiden haar naar de juiste plekken op je lichaam. Ik voelde me zoveel lichter en ik ging weg zonder de rugpijn die ik al zoveel maanden had. Tijdens de massage voelde ik ook veel warme energie door mijn hele lichaam stromen en ik zag veel kleuren. Dit was heel bijzonder en uniek. Nogmaals bedankt Laura!
- Astrid -

Laura

Boek direct bij Laura: