Monica

Voedingsdeskundige & Leefstijl Coach

Monica werkt in noord op woensdagochtend

Voedingsdeskundige & Leefstijl Coach, Monica is gespecialiseerd in de huid- en darmgezondheid en het reinigen en voeden van lichaam en geest.

Ben je op zoek naar meer bewustwording op het gebied van voeding, gezondheid en Wellbeing en kun jij daar ondersteuning bij gebruiken?
Dan gaan wij samen een traject aan om erachter te komen waar jouw behoefte precies ligt. Als Holistische Voedingsdeskundige en Coaching Therapeute, help ik jou op weg, met de juiste tools en handvatten, naar meer bewustwording. Samen onderzoeken we welke stappen jij kunt zetten om je leven te transformeren en te leven op een manier die volledig en veel beter bij jou past.

Ik kan jou helpen met:

  • Reset- Detox Leefstijl Plan
  • Natuurlijke Voeding & Well-being
  • Mindset & Gedrag
  • Kruiden- en supplement gebruik
  • Hormonale disbalance
  • Natuurlijke huidverzorging & producten

Als jij op zoek bent naar een holistische benadering voor het vergroten van je welzijn, dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan mijn unieke programma.

Met mijn uitgebreide ervaring, kennis en toewijding op het gebied van voeding, gezondheid en welzijn, bied ik een veelzijdige aanpak die zowel preventief als bij gezondheidsklachten effectief is. Mijn focus ligt op het begeleiden van individuen door middel van gepersonaliseerde voedings- en leefstijlaanpassingen, deskundig advies, coaching sessies en reinigingstherapieën. Ik werk met particulieren, topsporters en kinderen .

Daarnaast houd ik mij bezig met het creëren van duurzame botanische huid olie formules en wellness producten voor zowel cosmetische als therapeutische doeleinde, die ons welzijn optimaal kunnen voeden en ondersteunen. Bovendien organiseer ik workshops en lifestyle trainingen die op maat zijn gemaakt om jou te voorzien van praktische tools en strategieën voor blijvende verandering.

Wat mag je verwachten?

Tijdens onze sessies zal ik je begeleiden bij het ontwikkelen van levens veranderende inzichten, waardevolle tips en effectieve trucs om de beste versie van jezelf te worden. Of je nu je energieniveau wilt verhogen, wilt leren hoe je voedzaam en reinigend kunt eten, je huid- en buik gezondheid in evenwicht wilt brengen, of simpel weg het maximale uit jezelf wilt halen - ik ben hier om je te ondersteunen.

Laten we samen aan de slag gaan!

Als je nu geprikkeld wordt naar het verlangen van een verbeterde gezondheid en welzijn, aarzel dan niet om direct contact met mij op te nemen. Samen kunnen we bespreken hoe mijn op maat gemaakte advies en coaching traject jou kan helpen om jouw doelen te verwezenlijken en een leven van volwaardige voeding, balans en vitaliteit te omarmen.

Ik kijk er naar uit om jou naar een beter welzijn te ondersteunen en te begeleiden.

Met warme groeten,

Monica

Klanten over Monica

Geweldige holistische coaching ervaring met Monica!
Ik heb het genoegen gehad om gecoacht te worden door Monica, een getalenteerde dame met een holistische benadering van coaching. Ze is in staat om een diep contact te leggen en haar luistervaardigheid en rust zijn bewonderenswaardig.

Monica's holistische aanpak, waarbij ze uitdagingen op het gebied van duurzame voeding, leefstijl en zelfzorg routines aanpakt, heeft me enorm geholpen. Haar waardevolle inzichten en levens veranderende technieken zijn direct toepasbaar in het dagelijks leven.

Haar kalme aanpak en aanmoediging om uit de comfortzone te stappen, hebben bijgedragen aan mijn persoonlijke groei. Ik beveel Monica ten zeerste aan, aan iedereen die op zoek is naar een diepgaande coach ervaring en ondersteuning bij het bereiken van hun doelen. Een zeer blije klant!!

Image

Boek direct bij Monica: