Obi

Holistisch Masseur, Vitaliteitscoach,
Bioenergetic bodyworker

Obi werkt op maandag-, dinsdag & donderdagavond & vrijdag en zaterdag overdag vanuit locatie Noord. Woensdag overdag in de Jordaan.

Boekbaar voor

● Holistische Massage
● Bioenergetisch lichaamswerk
● Vitaliteitscoaching

Ik zie vitaliteit, gezondheid en jeugdigheid in de gezamenlijke kern als een kwestie van voldoende voltage in je cellen en stroom in je wezen. Door het wegnemen van weerstand in de stroom, kan je lichaam structureel blijven opschonen, regenereren en zo weer optimaal gaan functioneren. Als je van een staat van stagnatie naar een staat van stroom beweegt, uit zich dit altijd in een verbeterde conditie; vetverlies; een gezondere huid; sneller herstel; meer flexibiliteit; een verheldering van geest en meer emotionele balans.

In mijn Tune Up sessies komen ontspannende, inspannende, reinigende en educatieve elementen op synergetische wijze samen. Een stukje wijzer en lichter worden terwijl je heerlijk ontspant of juist eerst inspannend ontlaadt. Uitgangspunt in mijn begeleiding is het menselijk lichaam als intelligent ontworpen, zelfregulerend, zelfhelend, elektromagnetisch wezen, dat slechts
gehoord, begrepen en ontlast hoeft te worden om optimaal te kunnen functioneren.

Kenmerkend voor mijn werkwijze is een focus op de samenhang en wisselwerking tussen het cellulaire lichaam, de elektromagnetische blauwdruk, leefstijl- en omgevingsfactoren en de onderbewuste lichaamsgeest. Ik combineer en integreer elementen uit diverse disciplines in uniek lichaamswerk op maat.

Ik werk in mijn sessies met de volgende elementen:


● Holistic detox coaching - Dialoogsessies met holistisch leefstijladvies
● Massagetherapie - Ontspanning en ontlading op tafel en stoel
● Fluid Isometrics - Diepe fascia ontlading door pressie, beweging en adem
● Biomagnetic Pairing - Doorstroming en pH balans met magneetpolen
● Biofield Tuning - Balancering van het bioveld met stemvorken
● Bioenergetisch ademwerk- Sterk ontladende ademtechnieken
● Functional Movement - PT met focus op fascia, lymfe en meridianen

Alle vormen van therapie kunnen individueel of in combinatie worden geboekt. Het fysiek en energetisch lichaamswerk wordt in overleg standaard ondersteund door gefilterd, gevitaliseerd water met H2, O2 of O3 infusie, specifieke helende frequenties, aromatherapie met ioniserende essentiële oliën en heilzame theeën. Al deze elementen dragen tijdens lichaamswerk en/of coaching bij aan de reiniging en doorstroming van je velden en weefsels.

Alles ter bevordering van jouw staat van stroom. Neem contact met me op voor details over mijn achtergrond en visie, intake en werking (duo) sessies en/of therapieën. Zodra we contact hebben en ik weet wat jouw wens, behoefte of doel is, stel ik een sessie of traject op maat voor je samen. Dit kan ontspannend, inspannend of puur ontladend zijn. Of wellicht een combinatie. Alles is mogelijk. De enige garantie is dat je lichaam meer doorstroomt dan het deed voor je bij me binnenkwam.

Image

Boek direct bij Obi: