Ada

Massagetherapie

Ada werkt op locatie Jordaan  maandagmiddag & avond

Een leven krijgen waar je van droomt en deze werkelijkheid laten worden. Maar wat mis je om dit voor elkaar te krijgen? Wat staat in de weg of houdt je tegen? Wil je jouw verhaal kwijt en een luisterend oor?

Wil je bewuste keuzes en stappen maken naar de weg van geluk en voldoening creëren in het leven op gebieden die voor jou belangrijk zijn? De zoektocht naar wat geluk en voldoening geeft en daardoor antwoorden vinden, hartenwensen naar boven te laten drijven. Wil je op natuurlijke wijze vinden wie je echt bent en wilt zijn?

Dat kan! En dat kan door een combinatie van massage en coaching.

Via een theater/dansopleiding ben ik jaren geleden in contact gekomen met massage. Als leerlingen masseerden we elkaar en zo ben ik eigenlijk verliefd geworden op dit vak. Massage doet wonderen voor je lichaam en geest. Dat was ook de reden dat ik mijn naasten, familie, vrienden en collega's altijd massages gaf als ik merkte dat ze vast zaten in hun werk of leven. Wat begon als hobby werd mijn beroep. Daarnaast ben ik me in 2012 ook gaan verdiepen in coaching en leiderschapstrainingen die ik in Londen volgde. Mijn coachingsstijl is vanuit spel, beweging en massage mensen in contact te brengen met hun hart en wensen.

Doordat ik verschillende massage stijlen beheers, combineer ik stijlen met elkaar. Deze technieken kunnen bestaan uit sport-, kayotima shiatsu-, thaise- en reiki. Ik pas mijn massages volledig aan op de behoefte en wensen van de persoon. Mijn stijl van masseren is stevig en ik doe ook veel aan stretchen.

Je kan bij mij voor stevige en ontspanningsmassage terecht. Maar ook voor verandering en meer bewust omgaan met jezelf en anderen.

Ada

Boek direct bij Ada: