Adi

Massage • Therapie

Adi werkt in de Jordaan op donderdagochtend en zaterdagochtend

Adi Shanti behoort tot een familie van artsen en fysiotherapeuten op het gebied van holistische geneeskunde en is een inheemse geleerde van natuurlijke geneeskunde. Haar opleiding in holistische geneeskunde en massage begon op jonge leeftijd. Adi Shanti versterkt haar kennis van holistische massages, gebaseerd op eeuwenoude traditionele studies uit India die Ayurveda worden genoemd.

Adi Shanti's holistische massages worden algemeen beschouwd als de oudste vorm van genezing die ze toepast in haar behandelingen. Oorspronkelijk heeft Adi Shanti de kennis van Ayurvedische geneeskunde en holistische massage overgenomen in 2014, toen ze haar opleiding tot Ayurvedisch beoefenaar in India voltooide en haar certificaat als Ayurvedisch fysiotherapeut en massagetherapeut behaalde.

Het werk van Adi bestaat uit een mix van verschillende massagetechnieken, zowel uit Azië als uit het Westen. Naast ontspanning en stressvermindering is het doel van Adi's behandelingen genezing en ziektepreventie. Haar sessies helpen het lichaam te herstellen en laten je je vitaal, gezond en in harmonie voelen.

De focus van Adi Shanti is om je de beste ervaring met holistische massage te bieden. Adi Shanti weet dat de beste manier om dit te bereiken is door inzicht te krijgen in de onbalans die jou beïnvloedt. Daarom richt Adi Shanti zich op de kennis en wijsheid van Ayurvedische massagetechnieken, ook in combinatie met westerse massages.

Het doel van Adi Shanti is om je in contact te brengen met jezelf door verdieping van kennis en begrip van de Ayurvedische massagetechnieken die zij in elke behandeling biedt, met bewegingen, aanrakingen en passende druk om herstel en harmonie te garanderen. Op deze manier zal het je ook helpen evenwicht te vinden in je fysieke, emotionele, mentale en spirituele leven.

Adi

Boek direct bij Adi: