Anna

Bloesemremedies
Anna werkt in Noord op de woensdagmiddag.

Bloesemremedies bieden een zachte en natuurlijke weg om bij jezelf en in balans te komen, de verbinding met jezelf en de buitenwereld te herstellen. Ze zijn geschikt voor iedereen, jong, oud en daartussenin. Ze kunnen een prachtige ondersteuning zijn op ieders levenspad en bieden net dat, wat je op dat moment nodig hebt..

Zelf heb ik veel baat gehad bij de bloesemremedies in een moeilijke periode en ook nu bieden ze me veel in mijn ontwikkeling. Daarnaast heb ik mooie reacties gezien van anderen, die ik mocht begeleiden met de remedies.

Naast de veel voorkomende problematiek door bijvoorbeeld scheidingen, pesten, angsten en dergelijke, is daar de spanning veroorzaakt door de pandemie en alle beperkingen rondom de pandemie bijgekomen. Al deze oorzaken kunnen aanleiding zijn om het gevoel van veiligheid en stabiliteit kwijt te raken, het zelfvertrouwen te verliezen en de weg in jezelf kwijt te raken.

Bloesemremedies kunnen je helpen fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel inzicht en evenwicht te krijgen, inzicht in en het oplossen van problemen, het transformeren van problemen, het vinden van evenwicht en rust, innerlijke groei en bewustwording en spirituele ontwikkeling.

Samen, door praten en observeren, gaan we op zoek naar een passende bloesemremedie(s). In het geval van kinderen samen met hen en eventueel aangevuld met informatie van de begeleidende ouder.

Een ieder is van harte welkom.

Anna

Boek direct bij Anna: