Bianca

Regressie / Reincarnatie therapie • Coaching • Voetreflexmassage • Numerologie • Reiki I & II • Systemisch werken
Neem direct contact op met Bianca voor een afspraak:

Bianca is boekbaar voor:

  • Voetreflexmassage
  • Regressie / Reincarnatietherapie
  • Massage/Zielsreis – Marin & Bianca
  • Familieopstelling / systemisch werken

Over Bianca

Al vroeg in mijn leven kreeg ik te maken met het verlies van dierbaren. In die tijd werd er nauwelijks gesproken over emoties. Rond m’n twintigste kwam er een moment dat mijn leven stil zette, ik was opgebrand …oftewel burn out….Ik ontdekte na diverse wegen te hebben bewandeld in de reguliere gezondheidszorg de heil van lichaamsgerichte therapeutische technieken.  Helingskracht vanuit jezelf. Ik geloof dat toeval niet bestaat …niets gebeurd zonder reden…

Sindsdien heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd oa Reiki I & II, Voetreflexmassage, Cranio Sacraal, ontspanningsmassage,  Systemisch werken / familieopstelling.

Aantal jaar geleden volgde ik een opleiding bedrijfsrecherche voor m’n baan als fraudeonderzoeker. Bij het onderdeel gespreks/verhoortechnieken werd mijn docent vervangen, door een docent die tevens Reincarnatie / Regressie therapeut is. Er was gelijk een “klik” en uit nieuwsgierigheid en zelfonderzoek heb ik een aantal sessies ondergaan. Hieruit kwam de realisatie dat ik vanaf de dood van mijn vader op 7 jarige leeftijd in een overlevingsmechanisme had gezeten en voor mij heel veel puzzelstukjes samenvielen. Ook kreeg ik inzichtelijk wat voor invloed het overlevingsmechanisme in mijn vriendschappen en relaties had.  Door deze inzichten kon ik in een paar sessies patronen doorbreken die een belemmering voor mij waren.

Dit inspireerde mij om de opleiding tot Reincarnatie / Regressietherapeut te volgen om mensen te begeleiden om hun traumatische ervaringen te herbeleven onder lichte trance in een veilige omgeving en deze situaties als overeenkomstig en tegelijkertijd als wezenlijk anders kunt onderscheiden . Door mijn Indonesische roots maakt dat ik ook intuïtief werk.

Heb jij kleine of grote ongelukken gehad, een ingrijpende operatie, seksueel misbruik ervaren, een miskraam gehad of andere lichamelijke trauma's opgelopen. Heb je onverklaarbare pijnklachten of burn-out waar je niet van af komt?

Onder mijn begeleiding kan jij op zoektocht gaan om de opgeslagen bewust of onbewuste herinnering, verdriet en /of trauma op zielsniveau te vinden, die jou belemmerd vanuit dit bestaan, het tussenbestaan of een vorig leven te herbeleven en op te lossen. Hierdoor komen blokkades vrij en geven je een verlicht gevoel.

Klanten over Bianca

Regressie met Bianca Beer was voor mij een prachtige, unieke ervaring. Met veel inzichten uit een vorig leven wat te maken heeft met het leven wat ik nu leid. Door deze inzichten heb ik situaties in mijn leven kunnen helen en oplossen. Ik weet nu wat er gebeurd is in een vorig leven en het verband en gevolg voor mijn leven nu. Hierdoor heb ik nu al herhalende patronen kunnen doorbreken. Ik ben Bianca daarom zeer dankbaar dat zij mij op een liefdevolle wijze door een vorig leven heeft begeleidt waardoor ik nu bewustere en gezondere keuzes kan maken voor mijn leven nu.

Met veel kennis, empathie, deskundigheid en creëeren van een veilig gevoel heeft Bianca een liefdevollle omgeving gemaakt waardoor ik de lessen uit een vorig leven kon ontvangen en me hiermee verder kan ontwikkelen. Zoiets moois gun ik iedereen in een hartverwarmende sessie met Bianca💗👍 -Anita-


Enkele maanden geleden mijn pols gebroken te hebben, zat ik in zak en as. Ondanks de operatie bleef er toch te veel vocht in de onderarm en hand zitten en de wond leek ernstig te gaan ontsteken. Hierdoor moest ik wéér terug het ziekenhuis in. Tot overmaat van ramp knalde mijn zoontje met een enorme vaart juist op die pols, enkele dagen voor het gips eraf mocht. Needless to say... Het herstel verliep pijnlijk, langzaam en zeer onregelmatig. Bianca Beer boodt aan me een healing op afstand te geven. Ik had er geen ervaring mee. Maar ik dacht: 'Baadt het niet... Schaadt het niet'. Deze healing overtrof al mijn verwachtingen. Bianca deed 's avonds een healing. En of de duvel ermee speelde... Ik werd veel kalmer, rustiger. Ik voelde minder paniek. De zwelling van mijn pols nam binnen enkele uren aanzienlijk in omvang af. Die nacht heb ik voor het eerst in weken aan een stuk door diep geslapen. Mijn algehele welzijn kreeg een enorme boost. Ik kan dit IEDEREEN aanraden. Of je er nu wel of geen ervaring mee hebt... Ik kan je verzekeren dat een healing op afstand je lichamelijk en geestelijk op een positieve manier zal beïnvloeden.💗 -Marilyn-


Ik heb een regressietherapie behandeling gehad en ik was zeer tevreden. Ik ben behandeld door Bianca. Door deze behandeling is een thema wat nu in mijn leven speelt goed naar voren gekomen en ik heb het kunnen en mogen helen. Daar ben ik Bianca zeer dankbaar voor en trots op mezelf dat ik het proces ben aangegaan. Ik kan een ieder dit aanraden die ergens mee zit en vastloopt!

Natascha Muskiet

Bianca

Boek direct bij Bianca: