Bianca

Yoga

Al meer dan 20 jaar is yoga een passie van me die goed helpt om mijn leven in balans te houden en te ontspannen. Een paar jaar geleden heb ik de opleiding tot Hatha yoga docent gevolgd, daarnaast heb ik de opleiding ‘Flow yoga’ gedaan waardoor ik een fijne flow in mijn lessen kan brengen. Dynamische en statische houdingen wisselen elkaar af en de ademhaling speelt daarbij een belangrijke rol. De lessen variëren in intensiteit en eindigen met een lange ontspanning en een korte meditatie. Ik geef graag yoga in kleine groepen, met een persoonlijke benadering, waarbij ik probeer met thema’s te werken: zowel in de les als door de weken heen.

Naast klassikale yoga begeleid ik ook mensen 1 op 1, of in hele kleine groepjes, met een ‘Body, Mind & Soul’ karakter. Deze ‘lessen’ bestaan uit eenvoudige rustige houdingen en diverse ademhalings-, ontspannings- en meditatie-oefeningen. In alle rust meer in verbinding komen met jezelf en je innerlijke kracht staan hierbij centraal. Dit kan helend werken in situaties van stress en depressie, of bijvoorbeeld vooruitlopend op een zware medische behandeling.

Hatha Yoga wordt gegeven op dinsdagochtend in Amsterdam-Noord; Body, Mind & Soul in overleg.

Bianca is gediplomeerd Hatha en Flow yoga docent bij Yogapoint Nederland en heeft haar eigen Yogastudio studio 4SoulYoga in De Hoef.

Healing People Bianca

Boek direct bij Bianca: