Bjorn

Vitamine en lichaamsdoormeting

Bjorn werkt op de 1ste maandag van elke maand van 9.00 tot 17.30 op locatie Noord

In ons lichaam en geest is er balans nodig. Als er balans is dan kan dit bijdragen aan een gezond en volwaardig leven. Die balans bestaat onder andere uit allemaal stofjes zoals mineralen, vitaminen en aminozuren maar er zijn er nog veel meer.
Deze stofjes hebben elkaar nodig om alles goed te laten functioneren.
Zie deze stofjes als dominostenen, als er van een stofje te weinig of te veel is dan valt zo’n steentje uiteindelijk om en als dit niet wordt hersteld dan zal het op den duur andere steentjes meenemen en zo kan het van kwaad tot erger worden.

Met de Corpus Analyser pro kunnen we een scan maken en zien of er een disbalans is. Zodra we dit weten kunnen we gericht te werk gaan door dit aan te vullen of te verminderen zodat de steentjes weer rechtop komen te staan en er weer balans ontstaat.

Voordat ik met mijn praktijk ben gestart heb ik vier jaar bij The Health Factory gewerkt. Zij maken onder andere vloeibare mineralen en zijn distributeur van een aantal mooie merken. Alles is bij hen gericht op kwaliteit en maximale opneembaarheid.
Ik heb daar veel trainingen mogen geven aan drogisterijen, gezondheidswinkels en therapeuten.

Ik ben zelf in het verleden behoorlijk uit balans geweest. Met de kennis die ik nu heb had ik mijzelf een vervelende periode kunnen besparen. Toch ben ik nu dankbaar voor deze periode want anders had ik niet gestaan waar ik nu sta en hoe mooi is het dat ik nu anders mensen mag helpen met mijn opgedane kennis!

team_healing_people_Bjorn

Boek direct bij Bjorn: