Carmen

Coaching • Counseling • Mindfulness • Postrelationele rouwtherapie • Rouw en Verliescoaching • Scheidingsbegeleiding
Carmen werkt in Noord op donderdagmiddag.

Want samen kom je verder

 • Individuele coaching 
  (60min of 90 min), direct boekbaar via deze pagina.
 • Duo coaching
  (60 min of 90 min), direct boekbaar via deze pagina.
 • Verbinding van ex-partners 
  (15 sessies van 90 min), mail mij voor meer informatie.
 • Groepstraining Mindfulness voor Ouders 
  (8-weekse van 135 min per keer), mail mij voor meer informatie.
 • Duo training Mindfulness voor Ouders 
  (8-weekse van 90 min per keer), mail mij voor meer informatie.

Van kinds af aan merk ik dat ik vaak weet wat andere mensen nodig hebben. Deze eigenschap heb ik lang verborgen gehouden. Zo ontwikkelde ik allerlei klachten. Tijdens mijn persoonlijke reis, waarin ik mijn eigen belemmeringen op allerlei manieren onderzocht heb, ben ik door een aantal waardevolle professionals begeleid. Ieder van hen heeft mij op eigen wijze inzichten gebracht die tot verandering hebben geleid. Hierdoor ontstond de grote wens bij mij om met andere professionals samen te werken. Want samen kom je verder!

Mijn grote drijfveer is om de wereld een beetje zachter te maken. Dat doe ik door de mensen die op mijn pad komen op een liefdevolle manier te benaderen en daarbij mijn eigen innerlijke wijsheid en ervaring in te zetten. Mijn manier van werken is intuïtief en systemisch; we geven vorm aan jouw (levens)verhaal. Mijn kracht is dat ik jou kan motiveren om zelfonderzoek te doen, waardoor je van binnenuit jouw eigen groei in gang zet.

Samen creëren we de ruimte waarbinnen we de stilte opzoeken en jij mijn volle aandacht ontvangt, zodat je bij jezelf kunt ontdekken wat er al is. Van buiten werken we naar binnen en andersom. Ik zie het als een uitwisseling van energie en innerlijke wijsheid. Hierbij leer ik jou als coach hoe je jouw ontdekkingen kunt integreren in je leven.
Als gediplomeerd coach en counselor heb ik veel ervaring met thema’s als echtscheiding, opvoeding, zingeving, acceptatie, (zelf)compassie, rouw en verlies. Verder ben ik mindfulness trainer voor ouders.

Bij mij is elke vraag van jou meer dan welkom.

www.indeluwte.org

Klanten over Carmen

Carmen heb ik ervaren als een coach met een fijne- en warme persoonlijkheid. Carmen weet goed af te stemmen op gevoelsniveau. Voor mij heel belangrijk, omdat ik een gevoelsmens ben. Carmen is oprecht in haar benadering en op een natuurlijke manier. Ik voelde mij veilig om mijn verhaal te kunnen doen. Carmen wist de juiste vragen te stellen.
We hebben in totaal vijf gesprekken gevoerd (inclusief intakegesprek). We hebben niet alleen gepraat, maar ook een systeemopstelling gedaan wat mij weer mooie nieuwe inzichten heeft gegeven. Ik had het niet verwacht, maar bepaalde emoties die ik ervoer en waar ik wat mee wilde (ze zaten mij in de weg), zijn op een positieve manier veranderd. Het is natuurlijk de bedoeling om dit vast te houden en niet terug te vallen.
Wat ik daarom ook erg fijn vind, is dat Carmen voorstelde om over twee maanden nog een keer contact te hebben hoe het mij is vergaan en of ik de positieve verandering heb weten vast te houden of dat er nog iets meer nodig is.
Ik zou Carmen als coach absoluut aanbevelen aan mensen die ook struggelen met bepaalde emoties. Carmen is in staat om je nieuwe inzichten te bieden die noodzakelijk zijn om iets te kunnen veranderen.
Dank je wel Carmen! - Joline

Ik heb een coachingstraject bij Carmen gevolgd, omdat ik op zoek was naar meer balans tussen werk en privé. Ik werd erg gestrest van mijn werk en ik wist niet hoe ik dat moest oplossen. Daardoor voelde ik me constant moe en futloos.
Dat dit traject zo’n grote impact zou hebben op mijn leven, had ik van te voren niet verwacht.
Het voelde vanaf het eerste moment heel veilig om mijn verhaal te doen bij Carmen. Ze luisterde goed en stelde precies de juiste vragen. Na elk gesprek had ik al lopende naar huis (door het Rembrandtpark) het gevoel dat ik iets heel belangrijks over mijzelf heb geleerd. Langzaam vielen alle puzzelstukjes op hun plek.
Ik kon vrij makkelijk de last van het verleden, die ik nog bij me droeg, loslaten en kon mij daardoor veel beter richten op wat ik op dat moment nodig had. Na elk gesprek kreeg ik steeds duidelijker een beeld, wat ik echt wilde in het leven, waar mijn talenten liggen en waar ik intens blij van word.
Na ongeveer zes gesprekken was ik heel zeker van mijn zaak, mijn werk paste niet meer bij mij. Ik heb besloten om ontslag te nemen en om mijn eigen bedrijf te starten. Dit was al jaren mijn grote droom, maar in het verleden vond ik altijd wel een excuus om het niet te doen, omdat ik het eng vond en het niet durfde.
Dankzij de coaching bij Carmen durfde ik het nu wel! Ik was van te voren heel bang voor de reacties van mijn omgeving, maar ik was zo enthousiast over mijn plan dat ook mijn omgeving enthousiast reageerde. Ik kreeg veel steun van mijn dierbaren.
Ik ben nu bezig met het opstarten van mijn eigen onderneming en ben zo trots op mijzelf! Ik geniet van elk moment en ik voel me heel sterk en zelfverzekerd. Dankzij Carmen durf ik veel meer naar mijn gevoel te luisteren en heb ik een duidelijk beeld gekregen van wat ik belangrijk vind en waar mijn prioriteiten liggen.

Carmen, dank je wel voor jouw begeleiding in dit mooi proces! - Maja

Carmen

Boek direct bij Carmen: