Elise

Yoga

Elize geeft iedere maandagochtend Yogales

Als je naar mijn yogales komt wil ik dat je je gezien en gehoord voelt. Je bent niet gekomen om te presteren, maar om naar binnen te kijken. Daarom maakt het niet uit of je lenig bent of niet, of je al ervaring hebt of een beginner bent. Tijdens de les leer je te ontspannen en los te laten. Je wordt bewuster van je lichaamshouding en van je ademhaling. Alles wat je op de yogamat tegenkomt kom je ook in het dagelijks leven tegen over jezelf. Ik moedig je aan om liefdevol te blijven observeren en te voelen. Je leert om stevig in de wereld te staan en je hart te openen. Er zal steeds meer mogelijk worden…

Ik ben opgeleid yoga docent aan de Ubuntu Academy in Amsterdam. Uitgangspunt van de Academy is transformatieve yoga, oftewel de beweging van angst naar Liefde. Grondlegster hiervan is Ganga Hoogendoorn.

Transformatieve yoga is uniek. Mijn missie is nu om alles wat deze yoga mij heeft gebracht door te geven aan andere mensen, daarom geef ik les bij Healingpeople. Ik werk met kleine groepen en met veel persoonlijke aandacht.

Ik zie je graag!
Liefs,
Elise Hector

Klanten over Elise

“De yogalessen van Elise hebben mij veel bewuster gemaakt, het lijkt na de les wel of ik een stukje gegroeid ben ook letterlijk in lengte en ik krijg meer rust in mijn hoofd. Ik heb de wekelijkse lessen echt nodig” “Ik ben veel bewuster geworden van mijn lichaamshouding en van mijn ademhaling, door de yogalessen zit ik beter in mijn vel.” “De persoonlijke aandacht en de aanrakingen vind ik heel prettig.”

Image