Esther

Klank healing massages

Esther is beschikbaar in de Jordaan op vrijdagavond

De klank healing massages werken vanuit het principe van de quiet mind and body. Vanuit deze staat vindt door het inzetten van klank en licht de heling plaats die voor jou op dat moment passend is.

Je leven is vol met vreugde, moeilijke emoties, verlangens, beperkende overtuigingen, kwaliteiten, uitdagingen, lichamelijke pijn of ongemak. Soms is het goed een boom even van dichtbij te bekijken zodat je het bos weer ziet. 

Je kunt bij mij terecht met levensvraagstukken, dwarsliggende patronen en (onverklaarbare) fysieke ongemakken.

Ik ga er van uit dat de wijsheid en het weten van jouw leven in jou zit. Je krijgt in de sessies of training bewustzijn op de invloed van je eigen gedachten en gevoelens.  En de impact daarvan op het fysieke lichaam. Je gaat een verdiepende relatie aan met jezelf. Dit brengt automatisch een verdieping in de relaties met je omgeving.

Met lichaamswerk, innerlijk kindwerk, geboortesessies en regressie werken we samen vanuit de kern van je uitdaging aan het liefdevol loslaten van wat je niet meer nodig hebt en het transformeren naar wat je wenst. Elke sessie is gericht op integratie van het geleerde in het dagelijks leven zodat het een blijvend effect heeft.

Image

Book an appointment: