Georgia

SAFE® FLOOR
Georgia werkt in Noord op woensdag- en vrijdagochtend.

S.A.F.E® - Spine Advanced Functional Empowerment 

De SAFE® FLOOR wervelkolom-training heeft enorme directe effecten: meer vrijheid in de gewrichten, soepele spieren, de bewegingen zijn ontstekingsremmend en ze doen wonderen tegen stress. Deze bekroonde neuromusculaire techniek is ontwikkeld door Alex Munz, voormalig Principal balletdanser, in samenwerking met wetenschappers.

Je hebt geen handleiding of trainingsapparatuur nodig, het menselijk lichaam is op zichzelf al de meest geavanceerde technologie. Het SAFE® FLOOR-concept is doordacht eenvoudig: liggend op de grond voer je bewegingen uit die je van binnenuit masseren en de buitengewone kracht van de fascia vrijgeven. Binnen deze fascia-massage hebben de bindweefsels de kracht om zelf collageen, elastine en proteoglycanen te produceren, een complex eiwit met een hoog waterretentie vermogen. Eén enkele les volstaat al om deze verbazingwekkende intramusculaire hydratatie te kunnen ervaren.

Biografie

Georgia Boddez, oorspronkelijk afkomstig uit Vancouver, Canada, is een freelance dans kunstenaar en performer. Op 18-jarige leeftijd verhuisde ze naar Amsterdam om verdere dansmogelijkheden in heel Europa na te streven. Haar leven lang gepassioneerd zijn over het verkennen en belichamen van beweging leidde ertoe dat zij een gecertificeerd SAFE® FLOOR coach werd.

“Deze bijzondere methode heeft het vermogen om je de diepte in te laten gaan terwijl je volledig vrij en zelfstandig bent. Ik houd van de onmiddellijke effecten van verhoogde spierspanning en flexibiliteit, ze maken me meer afgestemd op mijn lichaam en geest als geheel. Door rechtstreeks van de grondlegger Alex Munz te leren, ben ik me gaan verdiepen in de bronnen van SAFE® FLOOR en al zijn moleculaire ingewikkeldheden.SAFE® FLOOR heeft me op een reis naar de fascia en het centrale zenuwstelsel gebracht, ik begrijp nu waarom deze driedimensionale methode krachtige bronnen ontketent, ongeacht je leeftijd of lichaamsconditie. Ik hoop deze nieuwe therapeutische en niet-invasieve oplossing met anderen te delen.”

Klanten over Georgia

“Een week voordat ik naar je les ging had ik een behoorlijk ernstige rugkramp. Ik was een beetje bang dat de rotatiebewegingen het zouden verergeren. Maar het tegenovergestelde gebeurde, ik stond op, voelde me energiek en alsof ik eindelijk terug kon naar al mijn bewegingsbereik. Bedankt Georgia!”

“Ik heb er zo van genoten en had deze sessies nodig... de diepe duik in mijn lichaam en het herontdekken van de mogelijkheid om langzaam te gaan en de tijd te nemen om bij mezelf te zijn. Je stem is ondersteunend en verbindend, waardoor ik me veilig voelde in de verzachting van de fascia en het drijven in mijn vloeistoffen en adem.”

team_healing_people_Georgia

Boek direct bij Georgia: