Jiska

Massage • Therapie • Coaching

Jiska werkt in noord op vrijdagochtend

Jiska is een lichaamsgerichte therapeut die gespecialiseerd is in prenataal trauma en transgenerationeel trauma. Via lichaamsgerichte therapie en opstellingenwerk helpt ze mensen om uitdagingen in het leven te overwinnen en vastgeroeste patronen te doorbreken. Haar therapie is geschikt voor volwassenen, baby's en kinderen.

'Veel van je gedrag en emoties vinden hun oorsprong in jouw vroege levenservaringen, zoals je conceptie, je tijd in de baarmoeder, je geboorte en je familiesysteem. Deze ervaringen worden opgeslagen in je fysieke en emotionele geheugensysteem en kunnen later problemen veroorzaken, zoals relaties, stress en burn-out. Door te werken met je lichaam kan jij je vroege ervaringen herinneren en jouw patronen doorbreken. Hierdoor voelen jij je vrijer en ervaar je meer levensenergie.'

Als baby-therapeut biedt Jiska ook begeleiding aan ouders van huilende baby's of baby's die slecht slapen. Daarom houdt ze een zaterdagochtend per maand van 10.00 tot 12.00 uur Inloopspreekuur voor ouders van huilbaby's.

Baby's huilen niet alleen om basisbehoeften, zoals honger en vieze luiers, maar ook om ervaringen die ze hebben meegemaakt vanaf de conceptie tot en met de geboorte. Door te leren luisteren en de verbinding te herstellen, kan er meer rust en plezier in het gezin komen. Jiska biedt een veilige en warme plek waar ouders met hun baby's kunnen komen voor ondersteuning.

Naast de beschreven sessies in de boekingsmodule kan je met Jiska ook trajecten afspreken voor:

  • Pre- & perinataal trauma therapie: 4 maanden €1.180
  • Transgenerationeel trauma therapie: 4 maanden €1.280

Neem daarvoor contact met haar op.

Image

Boek direct bij Jiska: