Katja

Coaching

Katja werkt op maandag

Meer dan 10 jaar in de 'hardcore' zakelijke wereld, terwijl ik ook een (alleenstaande) moeder was, hebben me veel geleerd. Een belangrijk punt is: dat het leven zoveel meer is dan je werk en verplichtingen - het gaat ook over JOU.

Mijn leven tot nu toe, was deels bedrijfsleven (als jurist en later directeur), het recht, barre/Pilates instructeur zijn, en het behalen van mijn CPD-certificering voor pre- en postnatale workout training. Daarnaast kwam er veel persoonlijk herstel en zelfgroei bij kijk. Al met al heeft het geleid tot herontdekking van mijn passie en besefte dat ik mijn drie expertisegebieden (zakendoen, fysieke training en mentaal welzijn) moest combineren.

En zo is EnerShe ontstaan - een allesomvattende transformerende praktijk die specifiek is ontworpen om de uitdagingen van het moderne leven aan te pakken. EnerShe vormt de basis van mijn mentor- en coachingsstijl en ligt op het snijvlak van fitness en mentale (persoonlijke) groei.

EnerShe is geen typische coachings- of workoutroutine; het is een authentieke, holistische benadering die zowel de mentale als fysieke aspecten van jouw welzijn aanpakt. Ik geloof oprecht dat het mogelijk is om je energie te ontsluiten en rust te vinden in de chaos van het dagelijks leven.

Mijn doel is om iemand te zijn waarmee je je kunt identificeren, iemand die je kunt vertrouwen, en iemand die naast je kan lopen als het even tegenzit. Ik hoop je oprecht te kunnen begeleiden, je te inspireren, en je te helpen je onbeperkte potentieel aan te boren door authenticiteit, ondanks mogelijke strijd in de buitenwereld.

Image

Boek direct bij Katja: