Kiki

Energy healing

Kiki werkt in noord op afspraak

De kundalini is een ander woord voor levensenergie, en rust in ieder lichaam. Op het moment dat deze energie wordt geactiveerd, laten lagen los die niet meer dienen en kom je tot je authentieke zelf. Bij deze lagen kan je denken aan bepaalde programmeringen, blokkades en overtuigingen. Automatisch ga je keuzes maken die passen bij wie jij diep van binnen bent.

Wat kan je verwachten tijdens de sessie?

Eerst gaan we een begeleide meditatie doen om je volledig in ontspanning te brengen en naar een ander bewustzijn te gaan. Vervolgens gaan we de energie transmissie in. Op intuïtie raak ik verschillende energiepunten aan en ik werk ook op afstand met het lichaam om de kundalini te activeren. De muziek staat ondertussen aan en het enige wat je hoeft te doen is in volledige overgave gaan.

Vervolgens kan je tijdens de sessie energie door je heen voelen stromen, gaan bewegen, inzichten krijgen, emoties realeasen, visioenen & kleuren zien en diepe innerlijke reizen maken. Het is echt jouw eigen energie dat je voelt, niet die van mij!

20% is wat er op de mat gebeurd, 80% is het proces in de opvolgende dagen. Daarnaast geeft energie precies waar je klaar voor bent en wat je nodig hebt. Elke sessie is dan ook weer anders en uiteenlopende effecten kan je eruit halen.

Iets wat centraal staat, is dat je echt weer gaat leven vanuit je kern. Andere punten dat je kan ervaren, is dat je bewust wordt van belemmerende overtuigingen en programmeringen, je zal meer flow ervaren in het dagelijks leven, energieker zijn, een betere focus hebben, beter slapen, blokkades gaan weer stromen, je gaat keuzes maken die aligned zijn met wat je diep van binnen wilt, je intuïtie wordt sterker, je ervaart meer zelfliefde, gaat gezonder leven, voelt je creatiever en/of je bewustzijn verruimd. Dit zijn voorbeelden van wat je kán ervaren, maar het is dus persoonlijk en uiteenlopend.

Klanten over Kiki

"Kiki en haar sessies hebben me enorm geholpen met zoveel verschillende klachten. Ze heeft me geholpen van mijn depressieviteit af te komen en uit mijn ziektebeeld te stappen. Ik merk echt dat fysieke en mentale klachten enorm zijn verminderd en dat ik meer plezier heb in het leven. Ik heb meer vertrouwen in mezelf en mijn eigen kunnen. Ik ben door haar transmissies steeds dichterbij mezelf gekomen, en heb keuzes durven maken die passen bij wat ik echt nodig heb en wie ik ben. Kiki’s energie is zo krachtig en schoon en je voelt dat meteen in haar transmissies.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik onbeschrijfelijk dankbaar ben dat ze op mijn pad is gekomen. ❤️"- Luna

"Voor dat ik mijn eerste sessie bij Kiki had wist ik totaal niet wat ik kon verwachten van de energie transmissie. Ik ben zelf erg nieuw in de wereld van energetisch werk en had daarom nul verwachtingen. Eenmaal tijdens de sessie werd het mij pas duidelijk hoe sterk een geactiveerde levensenergie werkt. Ik voelde het letterlijk vaan mijn tenen tot mijn kruin door mijn hele lichaam heen razen. Na de sessie voelde ik me erg opgeruimd, positief en licht. Daarnaast kon ik voor het eerst sinds tijden weer goed slapen. Ik begon meer te praten over mijn emoties en mezelf, daarnaast merkte ik dat mijn korte lontje ook steeds langer werd. De energie transmissie heeft mij geactiveerd. Ik raad de sessies aan iedereen aan die het idee heeft vast te staan. Het helpt je om het plafond te doorbreken, en door te groeien op punten waarvan je niet wist dat het mogelijk was. Het geeft je inzichten over jezelf die zo ontzettend waardevol zijn voor jou verder proces in het leven. Kiki zorgt voor een omgeving waar iedereen welkom is, en waar voor iedereen begrip en ruimte is. Het voelt echt als een safespace waar iedereen zijn echte war zelf mag zijn." – Jaclyn

Kiki Groot - Kundalini