Marc

Helende handoplegging • Jin Shin Jyutsu • Sound Healing
Marc werkt in Noord op woensdagochtend.

Jin Shin Jyutsu is een ontspannen, harmoniserende vorm van energie medicijn, zonder bijwerkingen.

Deze Japanse geneeskunst is familie van acupressuur en lijkt op acupunctuur zonder naalden. Door doelgerichte handoplegging wordt de energie in het lichaam geharmoniseerd, zodat deze weer optimaal door het lichaam kan stromen. Op mentaal, emotioneel en fysiek niveau heft het blokkades op en activeert het jouw zelfhelend vermogen. Het helpt goed bij het verlichten of verhelpen van specifieke (chronische) klachten en kan ook complementair behandelingen goed ondersteunen.

Je krijgt bij Jin Shin Jyutsu een ontspannen healing afgestemd op jouw klachten en/of wensen. Na afloop kun je zelfhulp advies meekrijgen. Je leert zo hoe je jezelf op eenvoudige en doeltreffende wijze kunt helpen.

In 2016 ontdekte ik Jin Shin Jyutsu toen ik zelf ernstig uit balans was. Destijds heeft het mij zeer goed geholpen. Sindsdien bestudeer en praktiseer ik de kunst van Jin Shin dagelijks. De effectiviteit ervaar ik als zoiets wonderlijks, dat ik dit heel graag deel. De behandelingen stem ik af op specifieke klachten en het verhaal rondom de klacht. Hiervoor is het goed om vooraf aan een sessie al door te geven wat de voornaamste klacht is, die je wil verhelpen of verlichten.

Klanten over Marc

Tijdens de sessie met Marc heb ik de aanraking en de energie die aan het bewegen was vooral als prettig ervaren. Diep ontspannend. Er kwamen allerlei beelden en gesprekken langs in mijn hoofd, en dan gingen die weer voorbij. Ik was daarna wel moe en wilde vooral alleen zijn. Marc had van tevoren doorgevraagd of ik aan iets specifieks wilde werken en is heel voorbereid aan de sessie begonnen, helemaal gericht op het loslaten en het verwelkomen van transformatie (omdat dat mijn vraag was). Hij heeft ook een aantal houdingen en routines laten zien waarmee ik ook na de sessie regelmatig kan werken aan deze twee aspecten. Na de sessie heb ik twee heel heftige dagen gehad waarbij van alles naar boven kwam, heel heftige emoties en oude pijnen die zich opeens duidelijk hebben gepresenteerd en moeilijke beslissingen die ook duidelijk en sneller zijn gaan rijpen in mijzelf na deze behandeling. Tegelijk mooi maar ook echt erg intens. Ik denk dat ik dit wel vaker wil doen! Dit kan ik heel goed gebruiken om mijzelf stapje voor stapje te blijven helen. Neem er wel de tijd en de rust voor en bereid je voor op het komen van veel dingen die heel graag duidelijk gezien willen worden en die je misschien wel heel goed of heel slim hebt weggestopt in jezelf. Dankje Marc - Marta

Marc

Boek direct bij Marc: