Marijn

Ontspanningsmassage • Zwangerschapsmassage • Coaching voor zwangeren en hun partners tijdens de zwangerschap, geboorte & de kraamtijd • Doula
Marijn werkt op dinsdagochtend (in overleg op andere tijden) in Amsterdam Noord.

Geniet van een fijne massage afgestemd op jouw focuspunten! Een ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je je fysiek, mentaal en emotioneel beter voelt. Daarnaast is een ontspanningsmassage een goede optie om uit te proberen als je nog niet eerder gemasseerd bent, maar het graag een keer wilt uitproberen. Na deze ontspannende massage zit je weer lekker in je lijf!

Naast mijn werk als massage therapeut ondersteun ik zwangeren en hun partners tijdens de zwangerschap, de bevalling en de postpartumperiode (de 40 dagen na de baring) als doula!

Heb jij een kinderwens? Ben je een tijd geleden bevallen en ben je op zoek naar ontspanning en een luisterend oor? Of maak je een verliesgeboorte mee?
Je bent zeer welkom!

Een zwangerschap, geboorte geven en de transformatie van zwanger zijn naar het ouderschap zijn intens levensveranderende gebeurtenissen, die ons het hele leven bij blijven. Het is belangrijk om tijdens deze periode goed voor jezelf te zorgen en om jezelf te laten dragen!

De liefdevolle, zachte aanrakingen tijdens een zwangerschapsmassage helpen om jouw lijf te ontspannen en om alles even los te laten. Zeker tijdens een gecompliceerde zwangerschap of een zwangerschap met een medische indicatie is het raadzaam om die ontspanning regelmatig op te zoeken en een moment voor jezelf te creëren. Een zwangerschap kan als zeer stressvol worden ervaren, voor zowel de zwangere als de partner.

Ook is het mogelijk om een combi-afspraak in te plannen, deze bestaat uit een massage en een doula consult. Tijdens dit consult bespreken we waar jij behoefte aan hebt en bied ik een luisterend oor. Daarnaast kan ik je advies en tips geven.

Zelf ben ik moeder van een tweeling. Mede door mijn medische zwangerschap en de geboorte van Oliver & Nova heb ik besloten om doula te worden. Masseren hoort bij het doula-schap en ik ben blij dat ik mijn diensten nu ook bij The Healing people kan aanbieden! Ik ontmoet je graag!

www.ladymare.nl

Klanten over Marijn

De ontspannende massage was erg fijn! - Kayleigh

Every woman should feel this support to have a successful delivery. I got both mental and physical support. I think that only a doula can give this support to you as they fully understand what is happening, what is about to happen, and what you are experiencing. - Inga

Marijn was heel ondersteunend en rustig. Ze was echt mijn anker in de bevalling. - Guusje

Marijn

Boek direct bij Marijn: