Marjolein

Massage • Maderotherapie • Arvigotherapie • Zwangerschap- en Kraamtijd massage

Marjolein werkt in Noord op afspraak

Marjolein Faber is een ervaren masseuse, die al ruim 10 jaar masseert. Haar massages zijn afgestemd op de individuele behoeftes van de klant en variëren van ontspanning tot diep werk bij vastzittende spieren en bindweefsels. Haar handen scannen het lichaam en weten precies waar er wat nodig is. Ze is daarnaast gespecialiseerd in zwangerschap- en kraamtijd massage/behandelingen en ze is 1 van de 2 Arvigo specialisten in heel Nederland. Ze biedt nu ook Madero therapie aan.

Madero therapie is een niet-invasieve, holistische massage techniek dat met handgemaakte, houten elementen wordt uitgevoerd. Het is een bijzondere therapeutische behandeling die de lymfe drainage van het lichaam stimuleert waardoor toxines in het lichaam geëlimineerd worden en het metabolisme geoptimaliseerd wordt. Dit zorgt onder andere voor een strakkere huid, gewichtsverlies en beter geaccentueerde lichaamscontouren. Madero therapie pakt cellulitis en hardnekkig vet aan en kan goed in combinatie met sporten. Voor het beste resultaat wordt aangeraden om 10 behandelingen te ontvangen, 1 à 2 keer per week.

Arvigo therapie is een speciale Mayan Abdominal Massage Therapy uit Belize waarbij de 5 lichaamstromingen geoptimaliseerd worden. Hierdoor kan het lichaam het zelfhelend vermogen inzetten om de ontwikkeling van ziektes tegen te gaan, doordat blokkades opgeheven worden. Arvigo therapie wordt toegepast bij een verscheidenheid van klachten zoals menstruatieklachten, fertiliteitssklachten, darm- en blaasklachten. Marjolein heeft meerdere klanten behandeld die in de medische sector niet verder geholpen konden worden, met geweldig resultaat. Een eerste Arvigo behandeling bestaat uit een uitgebreide intake, de massage therapie zelf én je leert de Arvigo self-care massage die je de mogelijkheid geeft om het effect van de behandeling dagelijks te bekrachtigen en daarmee te verlengen. De follow-up sessies bestaan uit de massagetherapie alsmede het gebruik van assisting modalities afhankelijk van de bestaande klachten. Het beste resultaat wordt bereikt door in ieder geval drie sessies te ontvangen.

Marjolein ziet massage als een manier om het lichaam te herinneren aan het zelfhelende vermogen binnenin. Ze draagt er graag aan bij, door middel van haar warme handen, die haar massages op een intuitive manier leiden. Kom en geniet van de diep ontspannende en revitaliserende effecten van haar behandelingen en voel je herboren.

Image