Mark

Klankschaalmassage
Mark werkt in Noord op woensdagmiddag en -avond.

Het is werkelijk een waar geschenk om mensen, en jou dus ook, te mogen begeleiden in bewustzijn.

En welke ingang (of zo je wilt methode) ik jou daartoe ook zal aanreiken (in dit geval een klankschaal massage) we gaan altijd op weg naar jouw stille ruimte. Naar de stilte, de veiligheid, de rust en het vertrouwen wat altijd in jou aanwezig is.

In de heerlijke energie van de praktijk van Healing People neem ik je mee in de wonderlijke, ontspannende en helende wereld en werking van de klankschalen.

En uiteindelijk zorg jij er zelf voor dat de heling en transformatie zich een weg mag vormen.

En ja, het is ook ‘gewoon’ een weldadige massage!

Aandacht, stil worden, luisteren (wat iets anders is als ‘horen’, en iets anders is als ‘denken over geluiden’), voelen, ervaren.

Het is zowel voor mij als voor jou die de trillingen heel direct mag ontvangen aardend, helend en veelbelovend.

Zonder in eerste aanleg specifiek bezig te zijn met het direct ‘oplossen’ en ‘fixen’ van blokkades (wat wel gebeurt!) gaan we ons mee laten voeren met de zelf genezende vermogens van ons zijn en vertrouwen op dat wat zich mag aandienen. En vertrouw ik er ook op dat ik dat mag aanreiken wat er op fysiek en vooral ook op energetisch niveau aangereikt mag worden.

Deze klankschaal massage is een fysieke, geestelijke, emotionele als ook zielsrijke of zo je wilt spirituele reis.

Klanken, de trillingen, de vibraties ervan, reizen om ons heen, in ons en door ons heen.

En daarbij raakt het ons dus op die verschillende lagen van ons mens-zijn aan.

Een ‘luisteren’ is dus een luisteren met alles wat we zijn. Onze hele essentie. Tot in en vanuit de kern. Tot in en vanuit die stille ruimte.

Een innerlijke stilte van waaruit de ziel zich blijvend kan voeden, kan uiten, kan zijn. Van waaruit de werkelijke heling zich mag manifesteren.

Klankschalen danken hun werking aan trilling, aan vibratie. Alle schalen hebben hun eigen toonhoogte, die door trilling hoorbaar en voelbaar wordt.

Dit trilling zet zich gemakkelijk voort, draagt via water.

En juist ons lichaam bestaat voor een heel groot deel uit water!

Zo heeft dit een indringende en heilzame werking op het lichaamsweefsel, het bloed, de huid, de botten en alle cellen.

De trillingen van de klankschalen kunnen zo heel diep inwerken in het lichaam, geest en ziel.

Je kunt je dus voorstellen wat dit doet met eventuele blokkades, oppervlakkige en ook de dieperliggende. Fysieke en energetische.

De klanken zijn trilling, wij zijn trilling, onze emoties, gedachten en woorden zijn trillingen, alles om ons heen is trilling.

Het reizen van de klanken gebeurt via alle lagen van ons zijn en via alle lagen van ons brein. Tot in de diepste delta golven. Tot in die lagen waar het zelfherstellende vermogen in potentie aanwezig is.

Zo raken we alles aan en schenk je jezelf, naast een ontspannende en weldadige massage, de ruimte om te zijn wie je werkelijk bent.

Je mag je eigen klanken en trillingen gaan voelen.

En voelen en ervaren waar die eigen klanken en de klanken van de schalen elkaar ontmoeten.

En waar de stilteruimte is.

In jou en om jou heen.

Tot weldra.

Met toewijding,
Mark

mindfulnu.nl

De uitwerking van de klankschalen!

 • Klanken brengen je centrale zenuwstelsel in balans.
 • Klanken laten de energie weer stromen, harmoniseert de lichaamscellen en zuivert jouw energetische ruimte (zo je wilt, jouw aura).
 • Klanken brengen je meer in je creatieve centrum.
 • Er ontstaat ruimte om stress, angsten te ontvangen en te laten transformeren.
 • Er ontstaat een verbeterde nachtrust en concentratie.
 • Trillingen en de zuiverheid ervan brengen balans in de energieën van jouw meridianen en chakra’s.
 • Trillingen reizen naar diepere lagen van ons brein en ziel waardoor je veel meer helderheid en bewustzijn gaat ervaren.

Wat kun je verwachten tijdens ons samenzijn

 • Meditatieve grondingsoefening klankschaal
 • Fysieke massage hoofd (universum) | voeten (aarde) | handen (verbinding)
 • Klankschaalmassage (fysiek en zeker ook energetisch)
 • Gelardeerd met muziek, handopleggingen, en aandacht voor het energetisch lichaam met Reiki.

Praktische informatie

Graag vraag ik je om gemakkelijk zittende kleding te dragen (de kleding blijft aan tijdens de behandeling). Vermijd als het kan ritsen en metalen in kleding (metalen zitten soms ook in ondergoed/bh) en sieraden (piercings et cetera), want die kunnen onnatuurlijk gaan resoneren met de trillingen van de klankschalen.

Bij deze klankschaalmassage lig je (met gesloten ogen en in stilte) op een massagetafel en worden de klankschalen op en om je heen geplaatst en aangeslagen.

Graag zie ik dat je geen (zware) maaltijd(en) hebt genuttigd voorafgaande aan de massage en adviseer ik jou zeker de eerste 24 uur nadien zuiver water te drinken.

De massage overslaan!

Als je koorts/griep hebt, infectieziekten, als je een pacemaker hebt, serieuze hartstoornissen, als je onder behandeling bent voor kanker, als je serieuze spataderen hebt, epilepsie, trombose, als je net een operatie hebt ondergaan, dan is een reden om geen massage te ontvangen.

Bovendien wil ik graag dat je zeker in het geval van epilepsie eerst overlegd met jouw behandelend arts en/of specialist.

Normaliter behandel ik bij deze contra-indicaties niet.

En sowieso kan ik dan ook geen aansprakelijkheid schenken voor enige schade en/of letsel ten gevolge van een uitgevoerde klankschaal massage.

Zwangerschap

Als je zwanger bent dan heet ik je van harte welkom vanaf de derde maand van de zwangerschap voor een weldaad voor jou en jouw kind. Bij zwangerschap zal er een aangepaste behandeling worden gegeven.

__

De klankschaal massage is 1 ½ uur.

Klanten over Mark

Verbazingwekkend en verwonderend. Twee woorden die de lading wel dekken. Wat er precies gebeurt kan ik niet verklaren maar dat er iets gebeurd is wel duidelijk. Meer evenwicht, meer energie, meer rust en een verbeterde nachtrust. Dank je wel Mark. Ik kan het werkelijk iedereen aanraden. – Sam

Inmiddels laat ik mij elke week behandelen en begeleiden door Mark. Deze klankschaalmassage is echt veel meer dan alleen de trillingen. De gave van Mark is dat hij de energiestromen en blokkades kan (aan)voelen en via allerlei technieken deze weer in balans weet te brengen. In eerste aanleg stond ik er totaal niet voor open maar ná een behandeling ben ik mij erin gaan verdiepen en er gaat vanaf hier echt een nieuwe wereld voor mij open. Uiteraard is het nu aan mij om ook zelf te blijven oefenen in wat vaker mijn lichaam waar te nemen. – Indra

Burn-out, depressie. Thuiszittend. Welke richting nu te gaan? En toen was daar deze massage als geschenk van een vriendin. Het brengt openingen deze vorm van trillingen te ontvangen. Ik voel weer de ruimte om het leven stapje voor stapje toe te laten. Mark heeft meer te bieden dan alleen deze massages, maar ik ben bijzonder blij dat mijn vriendin mij dit heeft aangeboden. - Karel

Mark

Boek direct bij Mark: