Marlies

Massage • Workshop • Therapie
Marlies werkt in de Jordaan op donderdagavond en overdag op vrijdag en zaterdag. In Noord werkt zij op woensdagmiddag en -avond.

Ieder lichaam is anders en heeft een andere behandeling nodig, daarom stem ik af op jouw klachten en behoeften. Dat de energie weer door je lichaam stroomt, niet alleen ontspannend en meer ruimte in je hoofd en lichaam maar ook dat je weer in contact komt met je gehele lichaam. Ik vind het heel belangrijk dat mijn klant met een bevredigend gevoel, bevrijd en relax weggaat en dat geeft mij weer energie en maakt mij blij.

Masseren vond ik vroeger al fijn om te doen, op latere leeftijd werd dat steeds meer en heb mij verdiept in meerdere technieken zoals ontspanningsmassage, deeptissue, shiatsu, voetreflex en cranio sacraal.

Ik masseer klanten met specifieke klachten zoals hoofdpijn, stressklachten, rug/schouderklachten maar ook voor optimale ontspanning. In goed overleg bepaalt de klant de druk en soort behandeling. Ik stel meestal voor om een mix te doen van technieken, zo heeft ieder lichaamsdeel andere behoeftes. Massage is goed voor de bloedsomloop en verbetert de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar lichaamsweefels, verbetert de huidspanning en stimuleert de uitscheiding van afvalstoffen.

Meestal eindig ik de massage met Cranio Sacraal om je weer in balance te brengen. Cranio Sacraal komt voort uit Osteopathie en is gebaseerd op het feit dat het lichaam zichzelf weer gezond kan maken. Dit gebeurt met zachte aanraking door de handen in verschillende posities op het lichaam te leggen. Deze therapie werkt via hersenvocht direkt in op het zenuwstelsel waardoor je in ontspannen toestand komt. Het lichaam is dan ontvankelijk voor het toelaten van veranderingen. Hierdoor komen blokkades vrij als het lichaam er klaar voor is.

Klanten over Marlies

Al een aantal jaren klant bij Marlies. Geweldige massage, elke keer weer. Sindsdien minder last van vastzittende schouders of knopen in de spieren. Het is een feest om bij haar op de tafel te liggen. Blijf er zeker komen. - Marion

Ik kom inmiddels al een paar jaar en met regelmaat bij massage Marin en met name bij Marlies. Marlies luistert goed, vraagt goed door en bezit een groot scale aan technieken, waardoor de massages altijd super goed zijn. Ik beveel haar dan ook van harte aan. - Ynske

Een jaar geleden ben ik voor het eerst door Marlies gemasseerd. Dat is zo goed bevallen dat ik sindsdien geregeld voor een massage bij haar langskom. Altijd een warm welkom, een leuk gesprek en ik voel mij er erg op mijn gemak. Door de combinatie van een uitstekende massage metcranio sacraal, kom ik er elke keer weer volledig tot rust, klachten en spanningen verdwijnen en na afloop van de massage kan ik er weer helemaal tegen. Nu ik heb ervaren wat een echte goede massage in combinatie met cranio sacraal met je doet, behoor ik voorgoed tot de liefhebbers en zal ik nog vaak bij Marlies langskomen. - Frank

Massage Marin Marlies

Boek direct bij Marlies:

Let op, kies de juiste locatie: Jordaan of Noord.