Matthijs

Massage • Therapie

Matthijs werkt in de Jordaan op woensdagavond

Masseren is altijd een passie van me geweest en ben ik thuis mee opgegroeid. Tijdens het herstel van een auto-ongeluk, met een whiplash als gevolg, viel me op hoe verschillend massages kunnen zijn. En als ze goed worden gegeven, hoeveel je daar aan hebt.

De verschillen die ik merkte in deze massages van fysiotherapeuten, Thaise massages, deep tissue en ontspanningsmassages ging ik kopiëren op mezelf en op vrienden en familie of spontaan als ik iemand op een festival zag met klachten. Zij zeiden dat masseren mijn roeping is, waar ik meer mee moet doen naast mijn reguliere werk als Sales consultant en trainer.

Na uitgebreid getraind te zijn door Marin in verschillende massagetechnieken, kan ik nu aan deze roeping gehoor geven bij Healing People. Afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt, kiezen we samen de juiste aanpak. Dat kan krachtig zijn met een combinatie van deep-tissue, sportmassage, bindweefsel, cupping of meer een ontspanningsmassage.

Klanten over Matthijs

Matthijs voelt intuïtief aan waar mijn lichaam behoefte aan heeft en past zijn technieken daar op aan. Ik hoef daarom niet veel te zeggen. Hij heeft ook veel kracht in zijn vingers, knokkels en ellebogen. Ik liep al tijden rond met nekklachten, maar voelde me na Matthijs zijn massage als herboren. Ik kom zeker vaker en kan Matthijs van harte aanbevelen
- Kèren -

Matthijs weet in no time de knopen in mijn spieren te vinden en vervolgens los te krijgen. Hij neemt vervolgens ook de tijd, zodat de energie weer gaat stromen. Ik kan hem absoluut aanraden!
- Sander -

Iedere keer is anders, maar niet minder fijn. Ik heb veel massages gehad, maar heel blij dat ik bij Matthijs ben gekomen. Hij geeft extra aandacht aan de punten waar ik last heb, maar vergeet ook de rest van het lichaam niet, zoals mijn voeten en kuiten. Vooral de afsluitende hoofdmassage gaf me zoveel rust en ontspanning
- Claudia -

Image

Boek direct bij Matthijs: