Monica

Voedingsdeskundige & Leefstijl Coach

Monica werkt in noord op woensdag- en donderdagochtend

Monica is gespecialiseerd in de huid- en darmgezondheid en het reinigen en voeden van lichaam en geest.

Ben je op zoek naar meer bewustwording op het gebied van voeding, gezondheid en Wellbeing en kun jij daar ondersteuning in gebruiken?
Dán gaan wij dit samen onderzoeken. Als Holistische Voedingsdeskundige en coaching therapeute, help ik jou met de juiste tools en handvatten naar meer bewustwording. Samen onderzoeken we welke stappen jij kunt zetten om je leven te transformeren en te leven op een manier die volledig bij jou past.

Ik kan jou helpen met:

  • Reset- Detox Leefstijl Plan
  • Holistische Voeding & Wellbeing
  • Huid & Darm gezondheid
  • Kruiden en supplementen
  • Hormonale disbalance
  • Natuurlijke huidverzorging
  • & Eco producten
  • Stress management
  • Behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding en ondersteuning

Met een holistische aanpak begeleid ik zowel preventief als bij gezondheidsklachten. Dit doe ik door middel van voeding- en leefstijl aanpassingen, advies, coaching- en reinigings therapieën. Ik werk met particulieren, topsporters, kinderen en pubers in de groei.

Daarnaast ontwikkel ik handgemaakte botanische huid-oliën en Wellness producten en geef ik workshops en Lifestyle trainingen op maat. In 7 sessies help ik jou met levens veranderende strategieën, tools, tips en tricks om een betere versie van jezelf te worden.

Als je op zoek bent naar ondersteuning op het gebied van voeding, gezondheid en Wellbeing. Je energielevel wilt verbeteren, voedzaam en reinigend leren eten, je huid en buik gezondheid meer in balans brengen en het maximale uit jezelf halen? neem dan contact met me op. Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te bereiken. Ik help jou met een advies en coaching traject op maat.

Klanten over Monica

Geweldige holistische coaching ervaring met Monica!
Ik heb het genoegen gehad om gecoacht te worden door Monica, een getalenteerde dame met een holistische benadering van coaching. Ze is in staat om een diep contact te leggen en haar luistervaardigheid en rust zijn bewonderenswaardig.

Monica's holistische aanpak, waarbij ze uitdagingen op het gebied van duurzame voeding, leefstijl en zelfzorg routines aanpakt, heeft me enorm geholpen. Haar waardevolle inzichten en levens veranderende technieken zijn direct toepasbaar in het dagelijks leven.

Haar kalme aanpak en aanmoediging om uit de comfortzone te stappen, hebben bijgedragen aan mijn persoonlijke groei. Ik beveel Monica ten zeerste aan, aan iedereen die op zoek is naar een diepgaande coach ervaring en ondersteuning bij het bereiken van hun doelen. Een zeer blije klant!!

Image

Boek direct bij Monica: