Monique

Holistisch voeding coach • Massage • Reiki
Monique werkt om de week in Noord op vrijdagochtend.

Monique is boekbaar voor:

  • Holistisch voeding coach
  • Massage / Reiki
  • Reiki

Als holistisch voedingscoach help ik je om gezonde eetgewoontes te ontwikkelen en inzicht te krijgen in wat jouw lichaam werkelijk nodig heeft. Ieder lichaam is anders en heeft daarom een andere behandeling nodig. Ik stem af op jouw klachten en behoeften. Samen onderzoeken we hoe jij op een intuïtieve manier met eten omgaat.

Ik help je graag om samen tot een mooi plan te komen zodat jij je weer optimaal in je lijf voelt met de juiste balans.

Holistische aanpak

Ik geloof in een holistische aanpak, want ons hoofd en ons lijf zijn niet van elkaar gescheiden. Jouw darmen en jouw brein zijn voortdurend met elkaar in gesprek en geven je waardevolle informatie. Zijn je darmen gezond en je hormonen in balans, dan krijg je meer energie en is ook je mindset krachtiger.

Ervaring

Met mijn jarenlange ervaring als kok weet ik veel van eten. Daarnaast heb ik lang als reisbegeleider gewerkt in Nepal, Tibet en India. Landen met een uitgebreide kennis van eten en massages, waar ik veel van heb ervaren en geleerd. Zo is Ayurveda is voor mij een bekende levenswijze en heb ik mede hierdoor zelf altijd heel intuïtief gegeten en geleefd.

Tijdens het reizen heb ik veel massages ondergaan. Ik weet hoe fijn het is om te ontspannen door een massage. Al jaren kom ik bij Marin de founder van healing people voor een massage. Toen Marin vroeg of ik mee wilde doen met een door haar verzorgde massagecursus, was de keuze snel gemaakt. Ze heeft me letterlijk de kneepjes van het vak geleerd en mijn liefde voor masseren is ontstaan. In Thailand heb ik een aanvullende opleiding Thaise massage gevolgd en in India een opleiding Reiki.

Voor jou heb ik alle drie de vormen van massage samengevoegd tot een mooi en intuïtief geheel, waardoor je volledig ontspannen naar huis zult gaan.

Ik heb al jaren migraine. De laatste tijd zo erg dat ook dagelijks hoofdpijn ervaarde. Naast medicijnen wilde ik wat anders proberen en voeding leek mij een logische volgende stap.

Klanten over Monique

Monique heeft me geholpen om inzichtelijk te krijgen wat ik nu eigenlijk eet op een dag. Ze vraagt door en begrijpt ook dat sommige gewoontes lastig zijn te veranderen. Ze heeft me dan alternatieve geboden, waardoor ik niet het gevoel heb dat al mijn plezier in eten wordt weggenomen, ze is gewoon realistisch. Ik voelde me hierdoor gesteund en kon ik ook eerlijk naar haar toe zijn. En hoe is het met mijn hoofdpijn? Goed! Ik merk dat ik andere keuzes maak die zorgen voor meer grip op mijn migraine. Super fijn!

Monique

Boek direct bij Monique:

Let op, kies de juiste locatie: Jordaan of Noord.