Myloon

Massage • Therapie

Myloon werkt in de Jordaan op dinsdagmorgen, donderdagmiddag en vrijdagochtend

Myloon werkt vanuit een basis van gronding, vertrouwen en veiligheid. Ze werkt in een flow en door haar hooggevoeligheid voelt ze heel goed aan wat jij in het moment nodig hebt. Je hoeft alleen maar te gaan liggen en in de uitnodiging van overgave te zakken. Soms vraagt dat tijd, maar met geduld en vertraging weet Myloon je daar in mee te nemen. Daarna volgt het proces vanzelf en loop je erna met een diep, ontspannen en tevreden gevoel de deur uit.

Na een succesvolle carrière in moderne dans, ontdekte Myloon tijdens een reis de therapeutische Thaise massage. Ze raakte gefascineerd door het samenspel van bewegingen, stretches en drukpunten op energiebanen. Door 4 jaar lang Shiatsu (Japanse acupressuur) te studeren, verdiepte ze zich verder in het meridianenstelsel. Dit opende een wereld van energetische lagen, die Myloon blijft verkennen in haar werk met diverse hulpvragen, heling, preventie en levensvraagstukken.

Je kan bij Myloon terecht voor allerlei verschillende massage therapieën. Na het ondergaan van een sessie kan spontaan helderheid, informatie en antwoord(en) naar de oppervlakte komen. Verschillende technieken die zij beheerst: Ontspanningsmassage, Deep Tissue/ Bindweefselmassage, Shiatsu, Therapeutisch Thais Massage, Ademtherapie, Taoïstische buikmassage, Rocking techniek, Coaching en Trauma therapie.

Ben je te lang door gegaan, vermoeid of overspannen geraakt, zit je ‘vast’ of kan je ondersteuning gebruiken in je persoonlijke ontwikkeling dan is er Inner Guidance Coaching, een Lichaamsgerichte therapie in Coaching en Trauma therapie. Afhankelijk van jouw persoonlijke omstandigheid worden verschillende methodes* ingezet met als doel om jouw wens of hulpvraag te ondersteunen.

Op speciaal verzoek kan Myloon je meenemen op een journeying (lichte trance) reis. Met haar sjamanistische drum opent ze een energetisch veld waarbij de magie en creatie de boventoon voeren. Ook hierin word je uitgenodigd om in de overgave te stappen en zal je verrast worden door ongekende ‘ontmoetingen’ in en met jezelf.

Myloon

Boek direct bij Myloon: