Remco

Massage • Coaching

Remco werkt in Noord op donderdagmiddag, donderdagavond en zaterdagochtend.

De essentie van een massage vormt voor mij de uitdaging om jouw blokkades op te heffen en je spieren te laten ontspannen zodat de energie weer door je lijf kan stromen. Soms vereist dit een krachtige aanpak, soms een zachte aanraking, meestal een combinatie van beide. Dit is iets wat ik met jou bespreek waarna we samen luisteren naar wat je lichaam nodig heeft. Als ik mijn werk goed doe heeft de massage effect op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Het masseren heb ik van huis uit meegekregen waarna ik me er op latere leeftijd meer in ben gaan verdiepen. Mijn stijl is een combinatie van technieken uit deep tissue, shiatsu en Thaise massage. Ik werk met drukpunten en maak dankbaar gebruik van mijn knokkels, polsen en ellebogen. Ook ben ik geïnstrueerd in Lomi Lomi massage, de Hawaiiaanse ontspanningsmassage met haar lange strijkingen van wisselende intensiteit.

Het ritmische en repetitieve van de Lomi Lomi massage spreekt me tevens aan vanuit mijn andere vakgebied: als fanatiek drummende beroepsmuzikant zet ik mijn handen ook al decennia lang hard aan het werk. Naast drummer en masseur ben ik gecertificeerd Mental Coach dus een goed gesprek ga ik niet uit de weg.
Hopelijk tot snel!

Klanten over Remco

Eerst een kop thee en een gesprekje vooraf om af te stemmen waar mijn behoefte van de massage ligt, was voor mij een prettig begin van mijn afspraak bij Remco. Ik hou wel van een stevige aanpak van mijn spieren, maar belangrijk is dat het ook ontspannend moet zijn. Remco zette een heerlijke playlist op; muziek vulde de rustgevende ruimte, wat de soms wat ongemakkelijke stiltes, die je kan ervaren, weghaalde. Remco voelt perfect aan waar er wat dieper gemasseerd mag worden en in mijn geval waren mijn kuiten aan de beurt;)
Aan het eind van de massage voelde ik me loom en compleet ontspannen. Wow, wat een ervaring. Remco is vol energie en geeft jou door zijn handen de energie die je op dat moment nodig hebt. - Marleen Albers vd Linden

Afgelopen weekend had ik een afspraak bij Remco, een dikke aanrader! Zijn vloeiende handen met veel kracht beloofde heel veel goeds vooral op mijn kuiten waar heel veel spierpijn in zat. Gedurende dag voelde het alsof ik op een wolkje aan het zweven was, eindelijk een keer helemaal los! En niet te vergeten zijn muziek smaak!!! Dankjewel Remco en tot snel 🙂 - Sofia Schuijt

Remco

Boek direct bij Remco: