Sanne

Intuïtieve Massage, Trauma Healing Breathwork & Coaching Spiritualiteit

Boekbaar op maandag 9.30 - 13 uur en op aanvraag.

Hallo lieve mensen.

Ik ben Sanne 36 jaar en run met veel passie mijn bedrijf Body and Soul by Sanne. Deze gaat voornamelijk over Spiritualiteit het grote taboe onderwerp in deze wereld. Na een hele heftige spirituele openbaring is mijn hele leven veranderd en heb ik hier mijn werk van gemaakt.

Naast het organiseren van events binnen dit onderwerp help ik mensen/kinderen 1 op 1 bij hun spirituele ontwikkeling, geef ik channelings, Healings, Massages en Breathwork. Al deze dingen doe ik vanuit het helende aspect en werk ik samen met de energieën om mij heen.

Elk mens heeft een team om zich heen die jou probeert te helpen en beschermen. Door samen te werken met jouw team probeer ik jou zoveel mogelijk te geven wat jij op dat moment nodig hebt.

Als klein meisje had ik al helende handen en een helder weten. Na mijn spirituele openbaring zijn deze alleen maar sterker geworden. Door mijn gave kan ik goed intunen op wat jouw lichaam en geest nodig hebben. Inmiddels geef ik al weer 15 jaar massages die elk jaar veranderen binnen mijn eigen ontwikkelingen.

Iedereen is bij mij welkom! Ik ben enorm nuchter al kan ik binnen enkele seconden contact maken met de ongeziene wereld en hier de hulp uit halen die op dat moment nodig is. Ik werk met alle leeftijden die open staan voor spiritualiteit. Doordat ik zelf door een heel heftig spiritueel proces ben gegaan is voor mij niks meer gek of raar. Bij mij kan jij helemaal jezelf zijn en zal je merken hoe snel jij je op jou gemak voelt.

Samen met jou stellen we een massage samen waar jij behoefte aan hebt. Ook is het mogelijk tijdens de massage een lichttaal healing te ontvangen als dit gewenst is. Lichttaal channel ik vanuit de bron en is de taal van de ziel deze werkt helend op zowel lichaam als geest.

Ik hoop jou snel te mogen ontvangen bij Healing People! Let's heal together!

Liefs Sanne

Image

Boek direct bij Sanne:

Image
Image
Image