Shaun

Massage • Therapie 

Thaise therapie & intuïtieve massage

In 2017 heb ik een intuïtieve massagecursus gevolgd bij massage Marin. Zelfs nadat ik was geopereerd aan carpaal tunnel syndroom aan beide polsen. Marin die hetzelfde probleem had maar geen operatie heeft ondergaan hielp me om mezelf te genezen door middel van massage. Na het voltooien van de cursus wilde ik meer leren en voltooide ik een cupping-cursus die helpt om pijnlijke en stijve spieren te verlichten.

In 2018 schreef ik me in bij de International Thai Hand School in Amsterdam en nam er vier nieuwe cursussen, Thaise stoel massage, Deep tissue / sport massage, Reflexologie en Thai Table Yoga massage. Ik heb mijn studies voortgezet door geavanceerde Thaise cursussen te volgen; Onder andere Wot Po zuidelijke stijl massage, Nuad Bo Rarn Acupressuur Therapiemassage en Buiktherapie.

Ik vind massage nuttig voor lichaamsonderhoud en algemeen welzijn. Ik voel me fitter, sterker en flexibeler dan ik me ooit heb gevoeld. Nu help ik anderen om hun kwalen te verlichten.

Ik ben gespecialiseerd in de volgende massagetechnieken:

Deep Tissue Massage richt zich op het werken aan de diepe spieren van het lichaam met behulp van handen, knokkels, ellebogen en knieën. Deze therapie helpt de flexibiliteit terug te brengen en alsmede het loslaten van spanning. Het ontspant de diepe spieren van het lichaam en je bereikt daarmee een langere levensduur van de spieren.

Cupping Massagetherapie helpt om de bron van de pijn te verlichten door op geïsoleerde punten heel drukken en dan weer los te laten.
In dit soort massage neemt de ontvanger actief deel door diep te ademen evenals het identificeren van de exacte locatie en van de intensiteit van het ongemak.

Thai Massage is een unieke vorm van lichaamswerk waarbij acupressuurmassage en yoga worden gecombineerd. Het is een zeer uitgebreide en verjongende vorm van lichaamswerk die tegelijkertijd het lichaam heelt en ontspant.

Thai Chair-massagetherapie is een acupressuurmassage van 15 tot 20 minuten die wordt uitgevoerd met kleding aan en waar op de rug, nek, heupen, armen, handen en hoofd gewerkt wordt. Deze massage verlicht pijn in de onderrug en RSI symptomen.

Reflexologie Massage wordt uitgevoerd op de onderbenen vanaf de knieën naar beneden inclusief het gebruik van een Thaise stok op de drukpunten van de voeten die de bloedsomloop verbetert.

Zweedse Massage is zacht en ontspannend en houdt rekening met overlappingen in spieren en bindweefsel. Deze massage helpt om gifstoffen te verwijderen en de bloedsomloop te stimuleren door het hele lichaam.

Abdominale Therapeutische Massage (Chi Nei Tsang) masseert direct de interne organen, in tegenstelling tot de meeste massagetechnieken die indirecte methoden gebruiken voor contact met de interne organen te bewerkstelligen. Oosterse geneeskunde stelt dat de oorzaak van ziekte vaak wordt gevonden in de interne organen en de massagetechnieken van Abdominale Therapeutische Massage helpen het goed functioneren van de interne organen. Deze methode helpt bij het verlichten van constipatie, krampen, knopen en knobbels, littekenweefsel, hoofdpijn, menstruatiekrampen, slechte bloedsomloop, onvruchtbaarheid en vele andere problemen.

Acupressuur Massage Therapie
Acupressuur massagetherapie is een behandeling voor verschillende aandoeningen zoals hoofdpijn, rugpijn, stress, spanning (burn-out), slaapproblemen, menstruatieproblemen, artritis, hoge bloeddruk, maagproblemen, tenniselleboog, depressiviteit, constipatie, verstuikte enkel, knie problemen, nekproblemen, heuppijn, schouderpijn etc. Acupressuur Massagetherapie wordt gebruikt in ziekenhuizen in Azië om de noodzaak van een operatie te elimineren.

Klanten over Shaun

I had a really great massage with Shaun! He was professional and knowledgeable. I have massages pretty regularly and this was one of the best. I love the new location in Amsterdam Noord! - Kim

I started to have massages at Massage Marin since a few weeks. Shaun has been a real help in my injury issues and everytime when I have a session with him I feel so much better. He is full of knowledge and we always discuss before we start what the issues are and try to make a plan. Definitely one of the best in Amsterdam. - Nico van der Sluis

I just visited Massage Marin for the second time and received the best massage I have ever had in my life! I have had MANY massages but none of them compare to Shaun’s massages. He makes you feel comfortable, he is professional, very knowledgeable, he listens and takes care of the problem! The atmosphere is nice and relaxed, great little find in Amsterdam Noord! - Suzanne van Huuksloot

Shaun

Boek direct bij Shaun: