Stephanie

Massage 

Stephanie werkt in de Jordaan op maandagavond.

Al op heel jonge leeftijd realiseerde ik me dat het geven van massage aan mijn vrienden iets was dat van nature uit mij kwam en hen en mij erg gelukkig maakte. Door mezelf intuïtief en moeiteloos uit te drukken door beweging, heb ik op 6-jarige leeftijd dans gestudeerd en later, op 21-jarige leeftijd, begon ik mijn studies over massagetherapieën en meer specifiek over Thaise yogamassage. Naarmate ik dieper op dit pad kwam, vervolgde ik mijn studies naar Zweedse massage, diep weefsel en cupping. Dat gaf me de mogelijkheid om een integrale benadering van mijn behandelingen te hebben en deze aan te passen aan de huidige behoeften van het individu.

Dit jaar heb ik de volgende stap in mijn carrière gezet door mijn studies te voltooien, hier in Amsterdam, aan de Thai Hand Academy, het Teachers Training Program in Thai Yoga Massage (Nuad Bo Rarn), en daarmee komt een van mijn dromen uit; kennis over deze prachtige en unieke techniek over de hele wereld verspreiden en meer en meer mensen gezonder en gelukkiger maken.

In mijn leven raak ik geïnspireerd door de natuur en door mensen die gepassioneerd zijn, glimlachen, delen en begrijpen.

Het belangrijkste voor mij als massagetherapeut is om de beste communicatie met mijn klanten te bereiken en ze met een glimlach te laten vertrekken.

Stephanie

Boek direct bij Stephanie:

Let op, kies de juiste locatie: Jordaan of Noord.