Susanne

Ayurveda Health Coaching • Ayurvedische Massagetherapie • Coaching & Massage

Susanne werkt in Noord op woensdagmiddag en zaterdagochtend.

Susanne is boekbaar voor:

  • Ayurvedische Massagetherapie (Abhyanga)
  • Ayurveda Health Coaching
  • Massage & Coaching

Ben je toe aan diepe ontspanning? Wil je graag een massage die past bij wie jij in de kern bent? Dan is de holistische Ayurvedische Abhyanga massage écht iets voor jou!

Susanne is gediplomeerd Ayurveda Health Coach, Ayurvedisch Massagetherapeut en Detox Coach. Zij geeft traditionele Abhyanga massages en is hiervoor o.a. in India opgeleid. Deze zachte liefdevolle massage wordt gegeven met warme medicinale kruidenolie die wordt afgestemd op jouw lichaamstype en mogelijke disbalans.

Susanne is allround opgeleid in verschillende vormen van massage: klassieke sportmassage, traditioneel Hawaiiaanse Lomi Lomi & Lua lomi massage, Ayurvedische massage (Abhyanga), Zwangerschapsmassage en Stoelmassage.
Abhyanga en de heerlijke geneeskrachtige oliën die daar worden gebruikt, hebben haar hart compleet verwarmd. Om die reden heeft ze besloten zich in Abhyanga te specialiseren.

“Mijn massage pad is al op jonge leeftijd begonnen. Als kind masseerde ik regelmatig de voeten of het hoofd van mijn vader. Hoewel ik nooit iets over massage had geleerd, ervoer ik toen al een intuïtief weten. Mijn handen voelen aan wat iemand nodig heeft om los te kunnen laten en volledig in ontspanning te kunnen komen.

Via verschillende opleidingen en cursussen ben ik steeds meer kennis tot mij gaan nemen. Toen ik begon met sportmassage miste ik in deze meer ‘mechanische’ manier van masseren een energetisch element. Dit element vond ik in de spirituele Lomi Lomi massage die bijna wordt uitgevoerd als een dans. Het Hawaiiaanse helingsprincipe resoneert tot de dag van vandaag met mij en elementen van deze leer zitten nog steeds verweven in mijn massagestijl.

Toen ik eenmaal in aanraking kwam met Ayurveda vielen alle puzzelstukjes op hun plek. In deze meer dan 5000 jaar oude geneeswijze uit India wordt de Abhyanga massage ingezet als krachtige helingstool. De traditioneel bereide kruidenoliën zijn een essentieel onderdeel van de behandeling. Deze geurige oliën voeden, kalmeren, ontgiften en balanceren het lichaam. De warme olie wordt met vloeiende strijkingen aangebracht op het hele lichaam, het hoofd en het gezicht. Ook worden de energiebanen (Nadis) en energiepunten (Marmani) subtiel gestimuleerd. Dit leidt tot een diepe ontspanning waarin het lichaam haar zelfgenezend vermogen activeert en er diepgaande heling kan plaatsvinden.

Voel jij de behoefte aan een moment helemaal voor jezelf waarin je weer volledig in contact komt met je lichaam? Of wil je graag kennismaken met de zachte helende kracht van warme Ayurvedische olie die lichaam en geest weer in balans brengt? Plan dan gerust een afspraak bij me in!
Aan de massage gaat een korte intake vooraf, met pols- en tongdiagnose, zodat ik de olie en mijn massagetechniek volledig op jou kan afstemmen. Jij bent uniek en jouw behandeling dus ook!”

Susanne heeft in 2019 haar eigen gezondheidspraktijk (Massuus) geopend. De praktijk is gericht op vrouwen met een drukke baan en/of onderneming, een gezin of een combinatie hiervan. Zij geeft coaching en ondersteuning bij het creëren van een stevige basis van zelfzorg met behulp van Ayurveda. Hierdoor voorkom je dat je jezelf chronisch uitput, investeer je in een ijzersterke gezondheid en kun je gaan geven vanuit overvloedige energie en liefde!

Vrouwen kunnen bij Massuus terecht voor Abhyanga massage, Zwangerschapsmassage, Ayurveda Health Coaching en begeleiding bij Ayurvedische Detox programma’s.
Het is ook mogelijk om Susanne op locatie te boeken voor het geven van stoelmassages.

www.massuus.nl

Klanten over Susanne

“De behandeling was hemels en vakkundig. Precies wat ik nodig had. Susanne is warm en vriendelijk waardoor ik me meteen op m’n gemak voelde. Daarnaast heeft ze enorm veel kennis over de Ayurveda, erg interessant.” - Cleo Westerman

“Susanne neemt uitgebreid de tijd voor je tijdens de intake en de massage. De massage is een weldaad, met zoveel zorg gegeven, echt een groot cadeau!” - Laura de Laat

“Met stress in mijn lijf, gespannen schouders en RSI klachten ging ik naar Suus. De eerste massage ging diep en bracht onmiddellijk verlichting. Met tips en wat goede olie kon ik zelf de rest wegwerken. De 2e massage een maand later was pure ontspanning. Heerlijk.” - Diane Vernooij

“Ik kom altijd herboren terug. De massage, de specifieke oliën (afgestemd op wat je op dat moment nodig hebt) en rust doen me zó goed! Het liefst kom ik iedere week!” - Mariciel Sloothaak

Susanne

Boek direct bij Susanne: