Vera

Massage • Therapie

Vera werkt in noord op dinsdagmiddag

vera@healingpeople.nl • 0652569282

Maak kennis met Vera: Aloha, onze dynamische Massagetherapeut & Body worker in Lomi Lomi massage therapy, met uiteenlopende stromingen. Begonnen als stoelmasseur en practice in lichaamswerk. Inmiddels masseert zij meer dan 18 jaar. Na na 7 jaar heen en weer gereisd & gewoond te hebben in het Midden Oosten, is zij weer terug in Nederland. Tussen de terugkeer naar Nederland leidde het pad naar dit Hawaiiaanse lichaamswerk Lomi Lomi, daarmee ook haar Caribische roots. Omgeven in de her-innering van de Aloha en diep geïnspireerd te zijn. Opende voor haar het samenspel en de samenwerking met haar ancestry, vanuit het sjamanisme met de connectie en liefde voor Hawaii.

Haar wijze van werken is gebaseerd op een combinaties van diverse traditionele geneeskunde (waaronder meridianenleer en elementenleer) icm met soundhealing. Onze natuur met de Hawaii spirit als medicijn in Huna & Aloha. (fundament & liefdevolle aanwezigheid in aanraking.) Ademwerk en lichaams-bewust-zijn. Verschillende vormen van zelf-ont-wikkeling oneindige verwondering en kinds-spirit curiosity, met heel veel liefde voor de medemens (broeders & sisters) in de samenleving van deze wereld.Thuis in de wereld van expats en om anderen thuis te laten komen bij zichzelf.

Vera en haar eindeloze bewondering en fascinatie voor mens en ziel-zijn is mede door alle eigen levenslessen en van alle aspecten te kunnen zien, ervaren en accepteren en te kunnen omzetten in deze transitie. Helemaal gericht op energetisch en lichaamswerk en haar halve leven diverse opleidingen en cursussen gevolgd in Holistische therapieën: 500 uurs RYT Yoga teachers training, dearmouring, bonewashing, trauma/schaduwwerk. Energetisch werk zoals o.a Reiki 1& 2, IET Healings, Acces Bars/ ademwerk, lichaamswerk, stoelmassage. Yoga Massage, Deep tissue, Shiatsu, Lomi Lomi, I- II en elementenleer fundament & traumawerk en Sound healing therapy.

Dit stelt haar in staat om per sessie af te stemmen en op dat wat diegene vraagt, ook als zij dat zelf nog niet weten. Genoeg tools in huis om mee te spelen en alles te kunnen laten voelen hoe welkom je bent.

Feel welcome, being home away, from home.

E Komo Mai,

Aloha.

Vera

Boek direct bij Vera: