Welmoed

Massage 

Welmoed werkt in Noord op zondagochtend.

”Sat Nam”, een sanskriet woord uit o.a. de yoga met de betekenis ”ware naam” of identiteit (contact met je ziel, de waarheid en essentie van jouw zijn). Er zijn vele wegen om te komen tot je kern, waarvan massage en zorg voor je lijf er één is. Graag wil ik jou in contact brengen met je kern, je weer verbonden laten voelen met jezelf.

Massages helpen je in contact te brengen met je lichaam en geest en helpen deze met elkaar in balans te brengen. Ze laten je uit het hoofd komen en boren de wijsheid van het lichaam aan.

Aanraking en massage stimuleert het vrijkomen van endorfines, de lichaamseigen natuurlijke pijnstillers. Een belangrijk doel van een massage is om de pijn, blokkade, emotie en/of spanning, die in jouw lichaam is opgeslagen te bevrijden om daarna de energie weer te kunnen laten stromen.

In de voetsporen van mijn opa, die een helende invloed had met zijn handen, merk ik dat ik ook energetisch kan werken en ben ik me sinds een aantal jaar gaan ontwikkelen op dit vlak. Ook voor een goed coachingsgesprek ben ik ten allen tijde bereid. Je mag er ‘zijn’.

In 2020 ben ik begonnen met intuïtief masseren bij Marin. Ook volg ik diverse cursussen om te groeien, o.a. energetisch (lichaams)werk (de Amerikaanse Eden method), spiertesten (Duitse biochemicus Brunhild Hofman), healer centrum ”House of Tanuki” en heb ik me verdiept in verschillende massagetechnieken als ”deep tissue” en Zweedse massage.

Klanten over Welmoed

Voordat ik bij Welmoed kwam, liep ik met veel spanning en verdriet in mijn lijf. In een mooi, natuurlijk samenspel met Welmoed haar handen en mijn lijf, kwam het verdriet naar boven en vloeide de spanning weg. Een intens verlossende ervaring die ik nu nog koester. Welmoed wist goed aan te voelen wat ik nodig had. Echt een aanrader! - Leander Haaitsma

team_healing_people_Welmoed

Boek direct bij Welmoed:

Let op, kies de juiste locatie: Jordaan of Noord.