Wendy

Natuurgericht therapeut/coach
Wendy werkt in Noord op afspraak.

“Mijn missie is om jou nog meer in contact te brengen met de wijsheid van je intuïtie, hart en ziel. Daarmee versterk je dat deel van je bewustzijn dat liefdevol en licht is.”

Wil  jij je uniek, geliefd en bijzonder voelen? Zelfliefde is de basis van een fijne flow in je leven. Ook jij hebt toegang tot de lichte liefdevolle kracht om je leven te transformeren. Daar coach ik je graag bij. Ik noem dit: Leven vanuit de kracht van puur bewustzijn. Ken je de uitspraak “alles is energie”? Dit is de basis waar vanuit ik leef als mens en werk als Natuurgericht therapeut.  Ik lees de energie van het moment, bijvoorbeeld de maanstand in jouw horoscoop en jouw energetisch veld om je heen. Zo kan ik je adviseren hoe je mee kunt bewegen met de flow van het universum. Aan de hand van energie oefeningen leer jezelf om je energie in balans te brengen.

Ik heb 25 jaar werkervaring in de reguliere geestelijke gezondheidszorg met volwassenen en kinderen. Daardoor heb ik veel ervaring opgedaan in coaching en het geven van therapie, zoals bijvoorbeeld oplossingsgerichte- en acceptatie en commitment therapie (ACT!). Deze geven een stevige basis om je persoonlijke doelen te bereiken.  Ik werk holistisch vanuit de visie dat jouw lichaam beschikt over haar eigen wijsheid. Het lichaam spreekt en ik breng je in contact met de signalen die jouw lichaam geeft. Bewust contact met je lijf geeft je toegang tot je diepere wijsheid. Wanneer je ook lichamelijke klachten ervaart, pas ik acupressuur toe in combinatie met energetische healing. Om de connectie te maken met diepere en hogere lagen van je bewustzijn kan ik orakelkaarten inzetten. Zo integreer je deze wijsheid in je proces.

Ik ben geaccrediteerd Natuurgericht therapeut, aangesloten bij BATC. Daardoor vergoeden de meeste zorgverzekeraars mijn consulten vanuit het aanvullend pakket. Informeer voorafgaand aan de eerste afspraak bij je zorgverzekeraar of en hoeveel je vergoed kunt krijgen. Dat voorkomt teleurstelling achteraf.

Hoe het werkt met de betaling en vergoeding?
Je ontvangt van mij een betaalverzoek. Na betaling ontvang je een factuur die je ter declaratie kunt aanbieden bij je zorgverzekeraar. Mijn consulten zijn  110 euro per uur en vrijgesteld van BTW.

Klanten over Wendy

Wendy is een hele fijne, veilige therapeut, afkomstig uit de reguliere hulpverlening en van vele markten thuis. Zij is een healer die gebruik maakt van vele vormen, zoals handoplegging, Chinese geneeskunde, Astrologie, Natuurgeneeskundige interventies en met een directe lijn naar Spirit. Ik zou iedereen Wendy gunnen.

Ik heb Wendy’s coaching heel helend en liefdevol ervaren. Ik werd bewust van mij zwakke en sterke kanten en leerde om naar mijn gevoelens te luisteren. Ook leerde ik bepaalde dingen te accepteren.
Zij geeft mijn zelfvertrouwen weer terug. Wendy heeft mij geholpen om mijn krachten te herontdekken. Ik ben haar zeeer dankbaar! Ik kom graag bij haar terug.

Een consult bij Wendy is een cadeau voor jezelf! Ze zet een heerlijke sfeer neer waarin alles mag en zonder oordeel is. Hierdoor gebeuren er mooie en bijzondere dingen. Dank je wel Wendy voor je mooie energie.

Wendy

Neem direct contact op met Wendy voor een afspraak:
wendy@healingpeople.nl
06 82 65 90 73