The Healing Journey

Een reis van heling die begint bij jezelf.

Wij introduceren met trots: The Healing Journey.
Heb jij al langere tijd last van één of meerdere klachten (mentaal, fysiek, emotioneel en/of spiritueel)? Heb je het gevoel dat het een zoektocht is om te helen? Dat het misschien wel een lange tijd gaat duren om deze klachten één voor één op te lossen?

De specialisten van Healing People werken samen om jou te helpen binnen jouw individuele Healing Journey.

Wanneer je bent begonnen met helen, kom je er vroeg of laat echter dat er meestal niet één oplossing is voor al je klachten. We leven een complex bestaan waarin ons fysieke lichaam, onze gedachten, emoties, ziel en zelfs vorige levens die invloed hebben op ons welzijn.

van losse puzzelstukjes;
naar het hele plaatje.

Daarom helpen wij jou graag op Holistische wijze: vanuit een perspectief van eenheid. Onder het dak van Healing People werken wij samen als specialisten om jou met verschillende sessies en behandelingen verder te helpen op je pad.

Heb je massagetherapie nodig om beter in contact te komen met bepaalde delen van je lichaam- of juist bepaalde spanningen los te laten? Heb je regressietherapie nodig om trauma's uit vorige levens op te lossen? Heb je coaching nodig om je gedachten in een andere baan te leiden?

Binnen het traject van The Healing Journey kunnen wij al deze behandelingen (en meer) combineren. Resoneert dit met jou?
Boek dan hiernaast je eerste coachingsgesprek.

Start hier jouw Healing Journey (Noord)