Therapie

inleiding

Wil je meer weten over de oorsprong van de klacht? Voel je ook dat je lijf je een verhaal wil vertellen? Wil je anders met pijn omgaan? Boek dan een Therapeutische Sessie. Je zet je klacht in de spotlight waardoor je het anders gaat benaderen en lichter voelt.

Het helpt je bij:

  • stress- en spanningsklachten
  • burn-out
  • vermoeidheid
  • slapeloosheid


Massagetherapie

Tijdens deze 90 minuten sessie gaan we op onderzoek. In gesprek en op de massagetafel. Waar komt de klacht vandaan en welke emoties zijn er aan verbonden?

We gaan op zoek naar de kern, het zichtbaar maken van oude patronen en dat je daar kan ontspannen. We geven je bruikbare tips hoe je hoofd, lichaam en ziel kunt verbinden zodat je anders met de klacht kunt omgaan. En dat is waar ruimte ontstaat, ruimte voor jou.

Wordt gegeven door:Marin,Marlies, Eefke, Christine, Mairon


Cranio Sacraal Therapie

Cranio Sacraal Therapie komt voort uit de Osteopathie en is gebaseerd op het feit dat het lichaam zichzelf weer gezond kan maken. Dit gebeurt met zachte aanraking door de handen in verschillende posities op het lichaam te leggen. Deze therapie werkt via hersenvocht direct in op het zenuwstelsel waardoor je in ontspannen toestand komt. In deze staat van ontspanning is het lichaam ontvankelijk voor het toelaten van veranderingen. Hierdoor komen blokkades vrij als het lichaam er klaar voor is. Er zijn een zeer groot aantal soorten klachten die met behulp van cranio sacraal therapie kunnen worden behandeld, denk hierbij bijvoorbeeld aan rug/nekklachten, hoofdpijn/migraine, spanningsklachten, duizeligheid, depressies, tinnitus concentratieproblemen of slaapproblemen. Dit is slechts een begin van de klachten die mogelijk kunnen worden behandeld. De therapie is verder geschikt voor alle leeftijdscategorieën.

Wordt gegeven door:Marlies


Lichaamsgerichte traumatherapie

‘Veel van je gedrag en emoties vinden hun oorsprong in jouw vroege levenservaringen, zoals je conceptie, je tijd in de baarmoeder, je geboorte en je familiesysteem. Deze ervaringen worden opgeslagen in je fysieke en emotionele geheugensysteem en kunnen later problemen veroorzaken, zoals relaties, stress en burn-out. Door te werken met je lichaam kan jij je vroege ervaringen herinneren en jouw patronen doorbreken. Hierdoor voel jij je vrijer en ervaar je meer levensenergie.’ Tijdens deze 90 minuten sessie gaan we op onderzoek. In gesprek en op de massagetafel. Waar komt de klacht vandaan en welke emoties zijn er aan verbonden?

Wordt gegeven door:Jiska


Boek direct een sessie: