Therapie

inleiding

Op dit moment bieden wij de volgende therapieën aan::

Massagetherapie

Boek direct een sessie:

Massagetherapie

Wil je meer weten over de oorsprong van de klacht? Voel je ook dat je lijf je een verhaal wil vertellen? Wil je anders met pijn omgaan? Boek dan een Therapeutische Sessie. Je zet je klacht in de spotlight waardoor je het anders gaat benaderen en lichter voelt.

Het helpt je bij:

  • stress- en spanningsklachten
  • burn-out
  • vermoeidheid
  • slapeloosheid


Massagetherapie

Tijdens deze 90 minuten sessie gaan we op onderzoek. In gesprek en op de massagetafel. Waar komt de klacht vandaan en welke emoties zijn er aan verbonden?

We gaan op zoek naar de kern, het zichtbaar maken van oude patronen en dat je daar kan ontspannen. We geven je bruikbare tips hoe je hoofd, lichaam en ziel kunt verbinden zodat je anders met de klacht kunt omgaan. En dat is waar ruimte ontstaat, ruimte voor jou.

Wordt gegeven door:Marin, Marlies, Hanna, Eefke, Christine, Mairon


Cranio Sacraal Therapie

Cranio Sacraal Therapie komt voort uit de Osteopathie en is gebaseerd op het feit dat het lichaam zichzelf weer gezond kan maken. Dit gebeurt met zachte aanraking door de handen in verschillende posities op het lichaam te leggen. Deze therapie werkt via hersenvocht direkt in op het zenuwstelsel waardoor je in ontspannen toestand komt. In deze staat van ontspanning is het lichaam ontvankelijk voor het toelaten van veranderingen. Hierdoor komen blokkades vrij als het lichaam er klaar voor is. Er zijn een zeer groot aantal soorten klachten die met behulp van cranio sacraal therapie kunnen worden behandeld, denk hierbij bijvoorbeeld aan rug/nekklachten, hoofdpijn/migraine, spanningsklachten, duizeligheid, depressies, tinnitus concentratieproblemen of slaapproblemen. Dit is slechts een begin van de klachten die mogelijk kunnen worden behandeld. De therapie is verder geschikt voor alle leeftijdscategorieën.

Wordt gegeven door:Marlies


Coaching & Massage

Een Coaching & Massage sessie geeft je inzichten. In gesprek bekijken we het emotionele en mentale verhaal dat er is. Heel vaak is het gevoed door een geloofsovertuiging die al langer een rode draad is in je leven maar die je simpelweg niet meer dient.

Op de massagetafel kun je vervolgens het doorvoelen en ervaren wat er nodig is om dit patroon los te laten. Vanuit jouw innerlijke kracht. Je verbinden met jouw waarheid. Je zult merken dat het weer gaat stromen. Op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau.

Wordt gegeven door: Hanna, Marin, Remco